Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Egészségnapot tartanak Sopronkövesden

Első alkalommal rendeznek egészségnapot Sopronkövesden pénteken 10 órai kezdettel. A szervezők a falu egész lakosságát várják a szűrővizsgálatokra.
A céljuk, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra, valamint a megelőzés fontosságára. A programok a polgármesteri hivatalban kezdődnek. Itt tíz órától ingyenes szűrővizsgálatok várják a helybélieket. 10–12 óra között dr. Lukács Margit orvos vezetésével az alapvető elsősegély-nyújtási és újraélesztési tudnivalókról bemutatót tartanak. Fél öttől Orossné Gyöngyi, a győri kórház dietetikusa tart előadást a szív- és érrendszeri elváltozások és a cukorbetegség megelőzésének lehetőségeiről.

Az iskolában a délután folyamán akadályversenyt rendeznek az egészségért, valamint röplabdamérkőzések várják a szülőket és diákokat egyaránt. A könyvtárban 15 órától Pirger Diána bűnmegelőzési főelőadó számol be a 13–18 éveseknek a drogfogyasztás veszélyeiről, ezt követően a felnőttek tudhatnak meg sok érdekességet azzal kapcsolatban, hogy miként tarthatják távol gyermekeiket a kábítószertől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronban rendbontás nélkül tüntettek

Sopronban kedden este ismét tüntetõk zajától volt hangos a belváros. Hét óra elõtt néhány perccel egy 40-50 tagú, fiatalokból álló csoport érkezett a Fõ térre és a ria, ria Hungária jelszót kiabálva, zászlókat lengetve „elfoglalták” a Szentháromság-szobor talapzatát. Ezt követõen egyre többen lettek a téren és mire jött a hír, hogy ismét jön Szokolay Sándor zeneszerzõ, már alig volt talpalatnyi hely a sokat látott téren. Tovább olvasom