Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Dundika a börtönben

Soponkőhida - A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön egyik fogva tartottjának kérésére, Dundika, azaz Szentiványi Hajnalka, modell és énekes volt csütörtökön a vendég. A playmate ajándékként naptárakat is vitt magával.
Régen vártak ekkora izgalommal és előkészülettel fellépőt a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben, mint Dundikát, a huszonötödik születésnapját a napokban ünneplő playmate-et csütörtökön.

Nem mindennap érkezik Dundikához hasonló szépség a fegyházba.
Nem mindennap érkezik Dundikához hasonló szépség a fegyházba.


A közismert playmate először a parancsnoki irodában járt, majd az ebédlő felé vette az irányt. Szinte minden szék foglalt volt, amikor Dundika, azaz Szentiványi Hajnalka megkezdte műsorát. A hallgatóság örömében legszívesebben felállva, az énekessel együtt mulatott volna, de erre nem volt lehetőség. A teremben zúgott a taps és a lábdobogás, ami nem csoda, hiszen nem mindennap érkezik ilyen szépség az intézménybe. Ahogy Pantali Zoltán dandártábornok, a fegyház parancsnoka fogalmazott, hosszú időre szóló élmény lesz ez az elítélteknek.

A négy előadott zeneszám után a modell-énekes – miután még sosem járt ilyen intézményben – egy körletet is megtekintett. Dundika naptárakat is vitt a raboknak.

Dundika a parancsnoki szobában megtekintette a börtönkupákat és az intézmény elismeréseit is. Fotó: Sopronkőhidai Fegyház és Börtön
Dundika a parancsnoki szobában megtekintette a börtönkupákat és az intézmény elismeréseit is. Fotó: Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

Ábrahám Tibor főhadnagy, kultúrnevelő elmondta, az egyik fogvatartott kérésére hívták meg Dundikát.

– A mindennapi életben fontosak a szervezett programok a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A célunk az, hogy rendszeresen színészeket, zenészeket, ismert embereket hívjunk el az intézménybe, ezzel is megtörve a napok egyhangúságát – tette hozzá a hadnagy.

Dundika a börtön előtt.
Dundika a rácsok előtt.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. raffy2 2008. október 02. 20:42
  „nem kell megtámadni a pénzespostást,dolgozni kell!!!”
 • 27. obi 2008. szeptember 29. 21:18
  „"...csak heverésznének az adófizetők pénzén"

  Támadd meg legközelebb a pénzespostást, aztán Kőhidán lesz időd heverészni te agyatlan! :)”
 • 26. raffy2 2008. szeptember 26. 22:25
  „kultúrnevelő indokát olvasva azt hittem beszarok.aki nem a börtönben van(ha lehet annak nevezni),hanem reggeltől estig robotol,hogy megéljen,annak mivel törik meg a napok egyhangúságát?az eszem eldobom.talán ha egy kicsit megdolgoztatnák őket,és nem egész nap csak heverésznének az adófizetők pénzén,akkor talán nem lennének olyan egyhangúak a napjaik.börtönben vannak vagy szállodában?kurva érdekes.a kultúra nekik ennél a nőnél kezdődik?na szép.”
 • 25. PrettyWoman 2008. szeptember 26. 19:48
  „Én is óvatosan fogalmaznék csak ez ügyben. Azt mondják, mindenkinek van ott benn egy téglája, ami - valljuk be - igaz lehet. Végül is hiába élünk becsületesen, jogkövető módon, ugye tudjuk, hogy sokan önhibájukon kívül is oda kerülhetnek. Elég egy rossz ügyvéd, egy rossz bírói döntés, sőt, ami a legszomorúbb, egy nagyon rossz törvény helyes alkalmazása. Vegyük például a kisöreget, akit szinte mindenki - azt hiszem egy kivétellel - teljesen ártatlannak tartott (a honlapon). Aki áramot vezetett a a kerítésébe, hogy elrettentse az uborkatolvajokat. Igaz, szabadlábon védekezhet, de 100%, hogy ülni fog, mert mégis csak meghalt egy ember. Elhiszem én, hogy nem akarta megölni a tolvajt, de sajnos az illető meghalt, a bácsi meg sajnos öreg korára börtönbe kerül. Kérdés, hány évre. Ha szerencséje van, tekintettel lesznek arra, hogy nincs priusza, nem emberölés volt a célja, csak magántulajdon védelme, stb. De ő is börtönbe fog kerülni. És ugyan a közvélemény zöme szerint nem érdemelne börtönt, ott benn már ez teljesen mindegy, mert ugyanolyan ellátásban és elbánásban lesz része, mint pl. egy anyagyilkosnak.
  Vagy például ha velem a szomszédom bunkózik, nem üthetem meg, mert én kerülnék a börtönbe. Volt már olyan (erkély)szomszédom, aki bottal nyúlkált át hozzám, hogy kiszúrja a szememet (egy megzakkant, valaha jobb napokat látott újságírónő). A párom meg akarta csapni, én pedig könyörögtem, hogy ne tegye, mert tudom, hogy még ő került volna börtönbe egy ilyen elmebeteg miatt. Annyit meg nem ér. (szerencsére másképp megleckéztettük rendesen). Tehát erre mondom azt, hogy kerülhetünk még félig-meddig "ártatlanul" is a börtönbe. Ha én holnap elütök egy kivilágítatlan biciklist, és mondjuk meghal az illető, meg mondjuk egy kisgyerek is ült előtte (már láttam ilyet!!), és ő is meghal, akkor mi van? Én leszek a gyilkos. Hiába, hogy vaksötét van, és nem láttam, majd az lesz, hogy miért nem mentem olyan lassan, hogy lássam. Tehát sötétben akkor mindenhol csak 20-30 km-rel szabad menni, nehogy elüssünk egy kósza biciklist. Meg ahol nem is biciklizhetne az úton, mert ugye ott van a bicikliút, de nem veszi észre a jámbor.... Vagy be van rúgva és már boldog, azt sem tudja, hol van. Biztos vagyok benne, hogy nem úsznám meg, hanem mennék a dutykóba. Pedig nemhogy priuszom nincs, még szabálysértésem is életemben talán egyszer volt. Még a szemetet is a kukába dobom, abszolút egy törvény- és szabálytisztelő barom vagyok. De el tudok képzelni olyan szitut, hogy hirtelen kell cselekednem és nem jól döntök. És baj lesz. Pl. ha mész mindennap haza a melóban este 10 után. Már mondjuk 8-10 alkalommal megugrasztottak, alig tudtál elmenekülni. Lehet, legközelebb csak tüzet kérni jön oda valaki, Te meg hasba szúrod, vagy orrba csapod, vagy mit tudom én. Vajon elfogadja a T. Bíróság, hogy kérem, én csak az életem akartam védeni, mert már szívóztak velem sokszor és majdnem ráfaragtam. Nem hiszem. Na ezért fogalmaznék én óvatosan.
  Azért mindenkinek szép estét és hétvégét. Dundikát meg nem irigylem senkitől. Bár az is igaz, én nő vagyok.”
 • 24. Kiskovács 2008. szeptember 26. 19:47
  „Kedves "Kultúrnevelő"!
  Na, de hol itt a kultúra ?”
 • 23. dsfd 2008. szeptember 26. 19:44
  „"hogy hires nevezetes embereket lathassak"

  Dundika mint nevezetes ember :)) Vicc: ))”
 • 22. Kultúrnevelő 2008. szeptember 26. 19:23
  „Örülök annak, hogy ilyen sokan figyelemmel kísérik a Skőhidai tevékenységemet.
  A "mennyiért?" kérdésre egyszerű a válasz, 0,- (azaz nulla) forintba kerül az adófizetőknek a nálunk fellépő sztárok gázsija (még utazási költséget sem fizetünk). Persze azért repi ajándékként kapnak egy soproni kékfrankost, a hölgyek pedig egy csokor virágot. Talán ennyi még belefér...?
  A "ki jöhet még?" kérdésre is van válasz. Hamarosan Hujber Ferenc fog Skőhidára látogatni....
  Figyeljétek a híreket...”
 • 21. c1 2008. szeptember 26. 17:36
  „8
  Nevettem, mikor olvastam irásodat.
  IGAZAD VAN!!!”
 • 20. Feri1 2008. szeptember 26. 16:26
  „19
  Egyetértek, dolgozzanak ott is?!(de ne csak a fehér kisebbség), és dobják össze rá a pénzt!”
 • 19. Csabazs 2008. szeptember 26. 15:36
  „obi(17)!

  "...a szabadság megvonása óriási büntetés..."

  MEGÉRDEMELT, JOGOS BÜNTETÉSÜKET TÖLTIK!!!

  Ha nekik Dundika, meg Győzike kell, semmi kifogásom ellene, de ne az adófizetők pénzéből, mert, hogy Dundika nem ingyen ment oda az tuti...!”
 • 18. obi 2008. szeptember 26. 14:23
  „"...szerintem egyszerű mint a faék."

  Szerintem is, sőt megkockáztatom, hogy ezzel még ő maga is tisztában van...
  DE HÁT NEM EZÉRT "SZERESSÜK"! :)”
 • 17. obi 2008. szeptember 26. 14:20
  „Soha nem volt közöm a börtönök világához, de amilyen hozzászólások itt elhangzottak, azok elborzasztanak! Komolyan ott tartunk, hogy a börtönlakókat irigyeljük? A szabadság megvonása óriási büntetés, még akkor is, ha néha ilyesféle programok is vannak. KINEK FÁJ EZ? De komolyan...
  Nem komolyan: még hogy nincsenek Magyarországon "fehér éjszakák"... Az előadás utáni éjszaka Kőhidán biztosan az volt! :)”
 • 16. Manfréd 2008. szeptember 26. 14:20
  „Na, most egy hétig megy a rejszolás.”
 • 15. ir-akció 2008. szeptember 26. 14:09
  „"A felindult közönség legszívesebben felállt volna, de nem lehetett..." Ez hogy lehetett? Kifejthetné ezt nekem egy autodidakta, ezért autentikus szexuálpszichológus itt a fórumon.
  Ennyire "kézben vannak" az elítéltek? Jaj, szegény fegyőrök...”
 • 14. lolitanak 2008. szeptember 26. 13:44
  „tök igazad van én is épp ezen gondolkoztam..:):)”
 • 13. lolita 2008. szeptember 26. 12:31
  „Valamit kell tennem hogy en is bekerüljek a racsok möge,hogy hires nevezetes embereket lathassak,hat nem röhely?Az eszemet eldobom rögtön!De ez M-O.”
 • 12. Csaba Zsuzsanna 2008. szeptember 26. 10:58
  „Én meg számomra igen nagy összegért vegyem meg a jegyet, ha színházba szeretnék menni...
  Tanfolyamról már nem is beszélek, az csak álom...

  De meglehet, hogy a Nabukkóból szívesen hallgatnák a Szabadság kórust, tudjátok melyiket!
  Mint a fecske szállj, repülj velem...”
 • 11. dundikamen 2008. szeptember 26. 10:38
  „Hát nem tudom mi ebben a nőben a különleges szerintem egyszerű mint a faék.Agyonplasztikázott testével próbálja kompenzálni a borsónyi agyát.”
 • 10. a kuttúra, az köll... 2008. szeptember 26. 10:38
  „Gratulálok Ábrahám Tibor, kultúrnevelő főhadnagy úrnak a színvonalas kultúraszervezéshez. Győzike után, most Dundika kultúrmissziója. Vajon ki jöhet még? Na és mennyiért? Tompika? Zombika? Egy nagy Tirpákia lassan ez az egész város: a rácsokon innen, és a rácsokon túl...”
 • 9. kisetti 2008. szeptember 26. 09:46
  „Híresség,mi? inkább gáz..elég nagy gáz szegény tehenészlány....”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés: A szocialisták kivonultak a hitelnél

Sopron - Hruby József bejelenti, ilyen volumenű eladósodáshoz még "nem" szavazatukkal sem… Tovább olvasom