Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Drogfogás az Alpok alján

Elérheti a 800 ezer forintot annak a kábítószernek, feltehetően amfetaminnak az értéke, amit a rendőrségi felderítők találtak két férfinál Sopronban, valamint az egyik gyanúsított Jereván lakótelepi garázsban. A nyomozók különböző, drogterjesztésnél használt tárgyakat is találtak.
A megyei rendőr-főkapitányság és a soproni kapitányság felderítői Sopronban, a Jereváni lakótelepen, egy Makó úti garázs előtt ellenőrizték a 32 éves K. Zoltán soproni, és a 26 éves F. Tamás balatonfenyvesi lakosokat pénteken késő este. A két férfi ruházatából és autójukból 10 gramm, gyorszáras nejlonzacskókba csomagolt, kiporciózott kábitószer-gyanús fehér por került elő.

A drog megtalálását követően a felderítők házkutatást tartottak K. Zoltán bérelt garázsában, ahol egy hűtőszekrényben, ételtáróló dobozban további 330 gramm kábitószer-gyanús fehér por került elő. A helyiségben futó közművezetékek szigeteléséből tabletták és 3 gramm, feltehetően kokain, továbbá kábitószer higításához – felütéséhez -, porciózásához szükséges anyagok és digitális mérleg is előkerült.

A rendőrség a tárgyi bizonyitékokat lefoglalta, a két férfi ellen a Soproni bűnügyi osztály indított eljárást, amit a lefoglalt kábítószergyanús anyagok mennyisége miatt a megyei bűnügyi osztály folytat le.

Az előzetes szakértői vizsgálatok eredményének birtokában születhet döntés a garázs bérlőjének előzetes letartóztatásának kezdeményezéséről. K. Zoltán ellen egy másik, ugyancsak kábitószerrel visszaélés miatt a közeljövőben hoz másodfokú itéletét a bíróság. A lefoglalt kábitószerek értéke fogyasztási adagokra porciózva elérheti a 7-800 ezer forintot.

Fotók: Magasi Dávid

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. a.b.c. 2010. április 23. 16:35
  „ez igy van!szép napot viszont!:)))”
 • 24. Vita-Max 2010. április 23. 10:40
  „a.b.c.
  Egyetérthetünk,de a kommenteket nem kizárólag a srázoknak irja az ember,hanem a cikknek,vagy a cikkben szereplő adatoknak.Ha a cikk adatai hibásak akkor nyilván a kommentek egy része is az.Nem szükséges ismerni egyik résztvevőt sem ahhoz,hogy leirjam mi a véleményem a drogterjesztésről,és fogyasztásról.Persze ezen nem fogunk összeveszni,izlések és pofonok különbözőek.További szép napot :)))))”
 • 23. a.b.c. 2010. április 22. 16:59
  „VITA-MAX!

  azért mert nem reagáltam a kommentedre,nem azt jelenti,hogy nem tudtam értelmezni,vagy urambocsá elolvasni amit irtál.igazad van a dolgokban,mert hülyeséget nem irtál,csak én máshogy látom,ennyi.egyvalamit azért hozzáfüznék,h egy dologrol akkor irjanak kommentet az emberek ha esetleg ismerik vmelyik srácot.mert találgatni lehet,de sztem annak nincs értelme.remélem ebben azért megegyezhetünk.”
 • 22. zookender 2010. április 21. 14:42
  „Hát igen,akár az is lehetett volna:)Egyébként pedig én azt tanultam,hogy a kereslet nagymértékben meghatározza a kínálatot:))”
 • 21. átlagarc 2010. április 21. 14:38
  „Nem lehet hogy az a dobozban csak az "Emesés" Bank THM csökkentő pora?? :D :D :D :D :D”
 • 20. Vita-Max 2010. április 21. 06:07
  „Network:
  Nem neked szántam a kommentemet,van itt hozzászóló aki magára vehette volna,de az már magas volt neki,mint csigának a toronyház:)))))))))”
 • 19. beleptem 2010. április 20. 21:38
  „na ebből sok utca kijönne”
 • 18. NetWorK 2010. április 20. 20:02
  „13. A wamzer szót én hoztam fel. igen kérdésedre a válasz tisztában vagyok a jelentésével. és ahogy a legtöbben használják (tévesen) így majdnem jó ide is. Ha nem akkor külön elnézésedet kérem.”
 • 17. soproni 2010. április 20. 19:04
  „16.Majd az is kiderül előbb-utóbb:)”
 • 16. átlagarc 2010. április 20. 16:37
  „Először is rosszul fogalmaztam. Úgy értettem: nyílván nem véletlenszerű volt az igazoltatásuk.
  MOOSE: Honnan veszed hogy ő volt a kerítésszaggató??”
 • 15. soproni 2010. április 20. 15:40
  „Akit egyszer már lecsuktak hasonló miatt azért az jobban elülhetne a hátsóján.Elég merész volt ez a Zoli fiú.”
 • 14. moose 2010. április 20. 11:50
  „Vicces az egész. Most tényleg rajta nevet a fél város. Akár ki is tehetett vona egy táblát a garázsajtóra, hogy drog eladó. Annyira nyiltan csinálta a dolgait, hogy az nem tudott róla aki nem akart. Előtte meg beszaggat autóval az óvodakerítésnek. Igen ez tényleg feltűnési viszketegség.”
 • 13. Vita-Max 2010. április 20. 11:44
  „Kedves olvasótársam:

  Egyáltalán nem védtem a ,,vamzerokat" csak arra szerettem volna kitérni,hogy ne mindig a másikban keressük a hibát akkor ha egy ,,becsületes terjesztő ÚR" megbukik.
  Egyébként a vamzer szó ÁRULÓ-t jelent.Ha a szomszéd,vagy más jelenti fel az bejelentőnek hivják!!!
  Ilyen esetben az lehet áruló aki abból a körből származik, tehát egy haverja feldobta??? Vagy nem igy van???? Akkor most ki a vamzer????????
  A másik verzió,hogy a vamzer szó helytelen kifejezés volt erre az esetre,viszont akkor a komment sem helyénvaló..Gondolkodjunk el ezen........
  Nem beszélve arról amit ,átlagarc írt,hogy eljárás van ellene szintén egy hasonlő ügy miatt,akkor mi a francról is beszélünk???
  Továbbá miért kell azt jobban elitélni akit irritál az efajta cselekedet,mint azt aki büncselekményt követ el.Nem értem!!!!! Aki ilyet csinál azt előbb-utóbb bevarrják,szerintem benne van a pakliban!!!!!!”
 • 12. átlagarc 2010. április 19. 21:48
  „Én ezt nem értem!!! "K. Zoltán ellen egy másik, ugyancsak kábitószerrel visszaélés miatt a közeljövőben hoz másodfokú itéletét a bíróság. " Ha ez igaz, miért nem tudott elülni a seggén?? Ehhez kapcsolódik hogy az igazoltatás sem csak "rutinszerű" volt. Legalábbis szerény véleményem szerint.”
 • 11. Mambó 2010. április 19. 19:54
  „miért nem lehet itt normálisan kommenteket irni? miért kell mindjárt a másiknak ugrani? szerintem senki nem védte a vamzerokat.....
  ha nem tudsz normálisan kommunikálni akkor inkább maradj meg az olvasás szintjén.”
 • 10. Vita-Max 2010. április 19. 19:41
  „NetWorK.
  Lehet,hogy igazad van.Még sosem voltam olyan helyzetben,úgy,hogy nem tudom.....”
 • 9. NetWorK 2010. április 19. 18:19
  „7. Értem én hogy kerek az alma de még ugyan úgy kukacos.... Szövegértelmezés? + Valóban igazad lehet feltünési viszketegségük van de neked is nekem is ugyanígy lenne....”
 • 8. a.b.c. 2010. április 18. 21:56
  „miért kommentezik vki aki nem is tudja miről van szo????és miért védi a vamzerokat!!!!!?????okoskodo!

  sztiv!!!igazad van!!!”
 • 7. Vita-Max 2010. április 18. 21:36
  „Még annyit elfelejtettem,hogy nem kell mindig a vamzerokkal jönni,pontosan azért irtam le azt,hogy sokan maguknak köszönhetik az egészet!!!!!!”
 • 6. Vita-Max 2010. április 18. 21:34
  „Egyet nem értek.... A "tiltott áruforgalmazók"miért hivják fel magukra a figyelmet!!!Sosem értettem,azt a fajta viselkedést amit az eme emberek tanusítanak.Ha kinézek az utcára,és látok egy enyhén sötétüveges autót,mondjuk két fiatalemberrel baseball sapkában,miért gondolom azt,hogy rosszban sántikálnak.Lehet,hogy rosszul látom,de a rendőrök nem!!!!
  Mi lenne,ha a jól felkészült áruforgalmazó urak ugy tennének mintha hétköznapi alakok lennének,és akkor nem tünne fel senkinek,hogy mit is művelhetnek!!!Azt látom,hogy van bennük egyfajta feltünési viszketegség,de persze ők azt gondolják,hogy ez nem látszik,mégis olyan mintha rájuk lenne irva!!!!
  Egyébként laikusként nekem is fura volt ,hogy a garázs előtt és környékén olyan "nagymenő"arcok sokasága többször összegyült.”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabálytalan parkolás: nincs kibúvó a bírság alól

Mintegy húsz százalékkal növekedett a szabálytalan parkolások miatt indított szabálysértési ügyek… Tovább olvasom