Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Dr. Szatmári György marad a főigazgató

Sopron - Dr. Szatmári György marad az Állami Szanatórium főigazgatója, miután a szakminisztérium gyakorlatilag indoklás nélkül visszavonta a soproni intézmény és a balatonfüredi szívkórház főigazgatói posztra kiírt pályázatát.
Továbbra is dr. Szatmári György főigazgató látja el a soproni Állami Szanatórium vezetését.

– A minisztérium visszavonta az állásra kiírt pályázatát. Főigazgatói kinevezésem birtokában változatlanul felelős vagyok a szanatórium szakmai munkájáért és működéséért. Nincs szó arról, hogy nyugdíjba vonultam volna, így a rendelési időmet is megtartom – tudta meg a Kisalföld dr. Szatmári Györgytől, aki elmondta: a soproni szanatórium ügyében egyelőre nincs változás. Az újonnan hivatalba lépett városvezetés is kinyilvánította átvételi szándékát a minisztériumnak, ugyanakkor a tárcánál úgy látják: az egészségügyi reformok befejezéséig nem foglalkoznak a témával.

Dr. Szatmári György: Nincs szó arról, hogy nyugdíjba vonultam volna.

Dr. Szatmári György főigazgató kifejtette: a szanatórium teljes kihasználtsággal működik, viszont a hozzájuk tartozó balfi egység külföldiek számára is fenntartott részlegének teljesítménye a növekedés ellenére is elmarad a várakozásoktól. Ez is azt bizonyítja, hogy a hazai szanatóriumi ellátás iránt nincs tömeges igény külföldről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több jegy és bérlet fogyott

Sopron - Az idei színházi szezonra több bérletet és időarányosan több jegyet vásároltak a soproni… Tovább olvasom