Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Döntés: Bognár Zoltán nem összeférhetetlen

Fertőd - Fertőd képviselő-testülete rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy Bognár Zoltán, aki egyéni vállalkozásban tulajdonosa az Info TV-nek, médiatevékenysége és képviselői, pénzügyi bizottsági elnöki posztja nem összeférhetetlen.

Korábban portálunkon beszámoltunk róla, hogy az eljárás egy helyi lakos bejelentése után indult el. A felállított ad hoc bizottság a vizsgálat során több jogászt és szakértőt is megkérdezett. A határozatot arra hivatkozva hozták meg, hogy a törvényben nem szerepel: médiacég tulajdonosa egyéni vállalkozásban nem lehet önkormányzati képviselő.

– Az Info TV fennállása óta főként képújságot – közérdekű és magánhirdetéseket – közöl – mondta el Kisalföld megkeresésére Bognár Zoltán. – A műsoraink másik része a Fertő-parti eseményekről, rendezvényekről készített videók. Korábban is azt vallottam, a médiatevékenység és a képviselőség ebben a formában nem összeférhetetlen. Ezt most a testület is megerősítette.

További Fertőddel kapcsolatos hír még, hogy idén augusztus elsejétől új igazgatója lesz a helyi általános iskolának. A korábbi vezető, Varga Jenő megbízatása lejárt. Az új igazgatónak Garab Gáborné Németh Andreát választotta meg a testület.

Olvasóink írták

 • 3. lakoss1 2009. június 25. 14:42
  „most miért nem tök mind1,hogy ki hírdeti,hogy:3 hónapos malacok eladók.érd: itt,és itt...teljesen felesleges volt ez az egész cirkusz.mondjuk azt nem értem,hogy ha vki feljelentette B.Z-t,akkor miért nem írják meg azt is,hogy ki volt a feljelentő,mert a szeélyiségi-jogok egyenlőek,nemdebár?? jót röhögnének azonn az agyament feljelentőnn:-PPP”
 • 2. Telepathia 2009. június 25. 10:34
  „Bölcs döntést hozott az önkormányzati testület!”
 • 1. adlerzsigabá 2009. június 23. 23:53
  „Érdekes teória járja Fertődön: amennyiben Bognár Zoltán összeférhetetlensége miatt "kiesik" a képviselő-testületből, úgy a következő képviselő a dr. I. M. Úr lehet, aki köztudottan jó kapcsolatot ápol az egyik szomszédos község polgármesterével. Aki történetesen a másik helyi tévécsatorna "csendestársi" üzemeltetője.
  No, akkor lehet tippelgetni a "lakossági bejelentőről", hogy ki és miért a hívta fel a figyelmet az "összeférhetlenségre!" Persze ez csak a helyi pletyka lehet.......”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dániai lehetőség magyar diákoknak

Sopron–Kolding - Külföldön élő olvasónk, Antal Ildikó segíti az Észak-Európába felvételizőket.… Tovább olvasom