Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Dolgoznak a károsult panaszának válaszán

Sopronkövesd - Pere Zoltán elektromos berendezései is tönkrementek a decemberi sopronkövesdi transzformátorállomás-meghibásodás miatt. Kára megtérítése céljából elküldte a szakvéleményeket az E.ON-nak. A papírokat viszont válasz nélkül kapta vissza.

Egy húsz kilovoltos vezeték transzformátorállomásának meghibásodása miatt négyszáz volt került a hálózatba Sopronkövesden tavaly december 19-én. Ennek következtében minden olyan elektromos berendezés tönkrement, amelyet a hálózathoz csatlakoztattak. Úgy tűnik, a kártalanítás folyamata is feszültséggel teli.

– Nálunk a számítógép és a televízió tápegysége, a monitor, a hangfal, a telefonakku-töltő és a DVD-lejátszó hibásodott meg – kezdte történetét Pere Zoltán. – A szerelőktől szakvéleményeket kértem, s ezeket együtt, kísérőlevéllel az E.ON kommunikációs igazgatója nyilatkozatában napvilágot látott címre, egy pécsi postafiókra küldtem. Legnagyobb döbbenetemre pár nappal ezelőtt visszakaptam az egész paksamétát, egyetlen kísérő sor nélkül. Más borítékban, tehát valószínűleg elolvasták a küldeményt, de gyakorlatilag semmit nem foglalkoztak vele. Hogyan érvényesíthetjük ilyen körülmények között a jogos kárigényünket?

"Társaságunk természetesen minden esetben kivizsgálja az ehhez hasonló igényeket, és ezt teszi jelen esetben is

– tájékoztatott az E.ON kommunikációs munkatársa. – A panaszos küldeménye 2008. december 29-én megérkezett hozzánk.
Ügyfelünk a szakvéleményeket és a számlákat eredeti példányban küldte el társaságunknak, munkatársaink pedig – mivel gyakori kérés volt fogyasztóink részéről – minden esetben ügyelnek arra, hogy ezen dokumentációk eredeti példányai visszajussanak az érintettekhez. Így tehát fénymásolás, szkennelés után ügyintézőink az eredeti dokumentumokat visszajuttatták, az igény kivizsgálását pedig az általunk sokszorosított anyagok alapján természetesen folytatjuk. Ennek eredményéről ügyfelünket írásban tájékoztatjuk. Érintett ügyfelünk várhatóan két héten belül választ kap kárigényére.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsebekben turkáltak

Sopron - Éttermekben, fodrászszalonokban turkált idegen kabátokban az a férfi, aki ilyen és hasonló… Tovább olvasom