Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Díszpolgári cím Szabó Pálnak

Agyagosszergény - Dr. Szabó Pál főorvosnak díszpolgári címet adományozott az agyagosszergényi képviselő-testület. A kitüntetést a falunapon adták át.

A hétvégén megtartott falunap keretében a még mindig aktívan tevékenykedő dr. Szabó Pál „Agyagosszergény díszpolgára" címet vehetett át Ratatics Tiborné polgármestertől. – A jelenleg Győrben élő főorvos nevéhez fűződik Agyagosszergényben az orvosi rendelő létrehozása, valamint a háziorvosi szolgálat beindítása – kezdte a főorvos méltatását a polgármester. – Sosem felejtette, honnan indult, szülőfalujával jelenleg is szoros kapcsolatot tart. A főorvos nyugdíjazása után alapította meg a győri rehabilitációs osztályt, amelynek nyolc évig a vezetője volt. Az osztály mind a mai napig az általa bevezetett rendszer szerint működik.

Dr. Szabó Pál elmondta, az elismerés átvételével érezte meg igazán, mint jelent agyagosszergényinek lenni. Az ember élete során rengeteg apró dolgot tesz, amelyek egyszer összeadódnak. Mindezt most a díszpolgári cím adományozásával ismerte el a település.

P. Horváth László

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feloszlatta magát a nagycenki testület

Nagycenk - Horváth János önkormányzati képviselő előterjesztésére saját magáról szavazott a… Tovább olvasom