Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Díjat érő élmények

A soproni Soroptimist Klub idén is meghirdette adventi irodalmi pályázatát. Az eredményhirdetést kedden tartották, a díjak között utazás is szerepelt.

– A kiírásra mintegy hetven alkotás érkezett. A turizmus és az utazás volt a téma, örömmel olvastuk a gyerekek élményei vagy vágyai alapján íródott fogalmazásokat. A Kisalföld Volántourist Utazási Iroda segítségével gazdagon megjutalmazhattuk a gyerekeket, a legjobbak pénzjutalmat, könyvet, utazási utalványt kaptak – mondta el portálunknak dr. Simon Éva, a soproni Soroptimist Klub elnöke.

Kétszemélyes utazást nyert a bécsi adventi vásárra Farkas Kinga (Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium), Németh Eszter (Gárdonyi Géza Általános Iskola), Rajkai Bence (Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium). A felső tagozatosok legjobbja Jakab Anita (Német Nemzetiségi Általános Iskola) lett, a második díjat Kovács Eszter (Petőfi Sándor Általános Iskola) vihette haza, a harmadik helyezett Both Gréta (Szent Orsolya-iskola) lett. A gimnazisták első díját Ribiczey Júlia (Széchenyi István Gimnázium) érdemelte ki, a második díjat Horváth Anna (Szent Orsolya-iskola) kapta, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Zergényi Vivien (Széchenyi István Gimnázium) állhatott fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az idei utolsó tanácsülés

Az év utolsó ülését tartotta meg a Sopron–Fertőd Kistérség Településeinek Társulási Tanácsa… Tovább olvasom