Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Digitális csatornán is fogható a Pulzus tévé

A rádióhallgatottsági felmérés szerint Sopron térségében a Nap Rádió, egy országos kereskedelmi adóval közösen, vezető helyen végzett.
  
– Bár a Pulzus tévé műsorai a megalakulás óta, azaz nyolc éve, digitálisan készülnek, a nézők csak nem régtől láthatják ebben a minőségben az adást. A program ugyanis felkerült a UPC soproni digitális kínálatába – mondta el Boronkay Gusztáv, a Pulzus Televízió és a Nap Rádió ügyvezető igazgatója. Hozzátette, arra is nagyon büszkék, hogy a Pulzus tévé csapata – Harka Zoltán műszaki vezető irányításával – megépített egy korszerű, digitális közvetítőkocsit.

A Pulzus tévé csapata Harka Zoltán (jobbra) irányításával közvetítőkocsit hozott létre. Fotó: Magasi
A Pulzus tévé csapata Harka Zoltán (jobbra) irányításával közvetítőkocsit hozott létre. Fotó: Magasi


– Magunk terveztük és szereltük össze a technikát, amelyet egy furgonban helyeztünk el. Megrendelés esetén országos és helyi szinten is képesek vagyunk immár helyszíni közvetítésekre.

Mindezzel szeretnénk nagyobb piaci teret nyerni, hiszen az autó a kisebb méretű tévés produkciók, illetve a nagy rendezvények igényeit is képes kielégíteni. Mi készítettük többek között az MTVA Magyarország, szeretlek! című győri és kapuvári műsorát, valamint mi közvetítettük a 2015-ben rendezendő női kosárlabda EB budapesti sorsolását is.

A Nap Rádióval kapcsolatban Boronkay Gusztáv örömmel újságolta, hogy egy országos ügynökség által mért hallgatottsági mutatókban a Nap Rádió Sopron térségében fej fej mellett győzött egy országos lefedettségű kereskedelmi adóval. – A fő hallgatottsági adat mellett kiemelten jó eredmény, hogy igen széles korosztályi összetétel hallgatja a Nap Rádiót, ráadásul a többség sokáig marad a hullámhosszon – zárta az ügyvezető.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fenyőzöld lámpa Sopronban

Ez is eszébe juttathatja a járművezetőknek, ha lehet, mindig legyünk türelmesek egymáshoz az… Tovább olvasom