Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Diáksikerek a megyei versenyen

A Handler Nándor Szakképző Iskola szervezte meg Győr-Moson-Sopron megye 9–10. évfolyamos szakközép-iskolai tanulói számára az angol és német nyelvi versenyt.

A 9. évfolyamos angolosok közül a heti három órában nyelvet tanulók versenyében Cseh Ádám (Fertőd) lett az első, második Hirschler Rebeka (SVK), harmadik Gyöngyösi Judit (Handler).

A három óránál többet angolozó diákok közül Wéber Kristóf (Vas-Villa’) bizonyult a legfelkészültebbnek, Katona Eszter (Fáy) második, Tóth Rajmund (Vas-Villa) harmadik lett.
A 10. évfolyamosok közül a heti három órában angolozók között Láng Vivien (Kossuth, Győr), Németh Petra (Hunyadi, Csorna) és Szép Patrícia (Kossuth, Győr) lett a sorrend.

A heti három órában németet tanuló 9. évfolyamosok versenyében Kiss Dávidé (Roth) lett az első hely, mögötte végzett Schelly Diána (Eötvös) és Hirschler Rebeka (SVK).

A több mint három órában németet tanulóknál Magyar Balázs (Fertőd), Tüskés Zsófia (Kossuth, Győr) és Orbán Péter (Fáy) lett a sorrend.

A 10. évfolyamosoknál Miholics Anna (Hunyadi, Csorna), Bella Tamara (Hunyadi, Csorna) és Hart Anna (Fertőd), illetve Molnár Samu (Roth) és Major Norbert (Roth) lett a sorrend.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyelveket tanulnak a soproni színészek

Két éven keresztül tartó európai teátrumi együtt-
működés részesévé vált a Soproni Petőfi… Tovább olvasom