Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Diák vert diákot a soproni Lippai-iskolában

Egy fiú a tornateremben támadt rá egy 11. osztályos lányra a soproni Lippai-iskolában. Az ügyben fegyelmi eljárás indult.
Nehéz időszakon van túl a soproni Lippai János Kertészeti Szakképző Iskola. A tornaszoba és a virágkötő terem vízcsövei a közelmúltban befagytak. Ez azt is jelentette, hogy a testnevelés órákon az ott lévő mosdókat ideiglenesen nem lehetett használni. A tornaszobától mintegy húsz méterre lévő épületben, illetve az iskola többi részében megoldható volt a mosdók, WC-k használata.

Az intézmény igazgatója, Gruber László intézkedése nyomán mostanra már megjavult a vízrendszer: a hiba javítását azonnal megkezdték, a csövekben lévő jég felolvasztásával először a virágkötő terem, majd azóta a tornaszoba víz ellátását is megoldották.

A gondokat tetézte, hogy az iskola épületében lévő földszinti mosdók és WC-k miatt néha csatornaszag volt érezhető.

- A probléma okát többször vizsgálták és javították a szakemberek, de eddig nem sikerült teljes mértékben megszünteti ezt a hibát. Természetesen nem hagyjuk ennyiben a dolgot. Ám a végleges megoldásig rendszeresen kell szellőztetni – folytatta az igazgató.

Információnk szerint a napokban a tornateremben egy 23 éves fiú támadt rá egy 11. osztályos lányra. Gruber László ezzel kapcsolatban elmondta: valóban volt incidens az osztályban. A történtekről az esemény után fél órával már fel is vették a jegyzőkönyvet. Az ügyben fegyelmi eljárás indult. A tárgyalást az érintett tanúk, elkövető, valamint a sértett részvételével február 23-án tartják meg.

A hozzászólási lehetőséget a személyeskedés miatt felfüggesztettük - a szerk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszbaleset Sopronban: Ismét vezet a sofőr

Újra munkába állt az a buszsofőr, aki január 19-én feltehetően figyelmetlenség miatt nekiment az… Tovább olvasom