Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Dél-koreai delegáció Sopronban

Sopron - Az egészségturizmust tanulmányozó delegáció érkezett Dél-Koreából Sopronba tegnap. A csoport tagjai a tapasztalatokat az ázsiai országban kívánják kamatoztatni, de az itteni befektetési lehetőségek is érdekelték őket.
Budapest és Győr után Sopronba érkezett az a dél-koreai delegáció, melynek tagjai üzleti lehetőségek után kutatnak a régióban. A Dél-Koreai Ipari és Technológiai Alapítvány főként turisztikai és gazdasági szakemberekből álló húsztagú küldöttségét a kereskedelmi és iparkamara fogadta tegnap.

– A közép- és kelet-európai államokat vizsgálva Magyarországban látunk olyan lehetőségeket, melyeket hazánkban is hasznosíthatnánk – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Lee Heung-Cheol, a Gangwon tartományi önkormányzat befektetési osztályvezetője. – Sopron fejlődése igen gyors és látványos. A városba érkezve láttuk a nagy építkezéseket, tudjuk, hogy aktív turisztikai és kereskedelmi központként működik a régióban.

Ez példaértékű lehet a mi városaink számára is. Főként Sopron legnagyobb vonzereje, az egészségügyi turizmus érdekel bennünket, ezen a területen nagy lehetőséget látunk Dél-Koreában is.

Szeretnénk tapasztalatot gyűjteni, amit otthon hasznosíthatnánk. Elképzelhető, hogy a delegációhoz tartozó vállalkozókat befektetési lehetőségek is érdeklik.

Kováts Árpád, a kamara titkára hozzátette: a kamara bemutatása után az egészségturizmusban tevékenykedő soproni cégeket látogatta meg a küldöttség. A csoport BW Pannonia M. Hotelben a fogászati egységet, a WABI-szalonban pedig a szépségipari kezelések lehetőségeit tekintették meg.


Cziráki Viktória

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemlét tartottak a városvezetők a Deák téren

Sopron - A városvezetők szemlét tartottak hétfőn a felújított Deák téren, igaz, több helyen is… Tovább olvasom