Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Csütörtökön a GYIK-ról is döntenek

Ismét ülésezik Sopron képviselő-testülete csütörtökön. A „hagyományos” után rendkívüli közgyűlés következik.
A képviselők először a Gyermek- és Ifjúsági Központ Kht. és a Pro Kultúra kht. egybeolvadásáról szavaznak, majd a Pannon-Sopron Regionális Kft. taggyűléséről hangzik el tájékoztató. Szintén tájékoztatót tartanak az Erzsébet-kórházban történt és az orvosi ügyelettel kapcsolatos esetek vizsgálóbizottságának tevékenységéről.
Döntés születik a brennbergbányai Általános Iskola –
Grundschule átszervezéséről, kazunói, brennbergi (Németország), medgyesi és kempteni kiküldetésekről. Tájékoztatót tartanak a szelektív hulladékgyűjtés helyzetéről, illetve önkormányzati ügyben tett felterjesztésről.

A rendkívüli közgyűlésen sor kerül a délkeleti városrész és a Virágvölgy szabályozási tervét tartalmazó rendelet módosítására. A Rejpál-ház rekonstrukciójáról és hasznosításáról szóló projektkoncepció benyújtásáról is döntés születik. A holding bankszámlahitel-szerződés módosítása is napirendre kerül, ugyanúgy, mint a mélygarázzsal kapcsolatos peres eljárás indítása.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeptemberre elkészül az új épület

Szeptemberre elkészül az egyetem erdőmérnöki karának új oktatási épülete az Erzsébet-kertben. A háromtömbös épületet park veszi körül, épül mélygarázs és szabadtéri színpad is. Tovább olvasom