Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 21°C Még több cikk.

Csollány Szilveszter: Tata az én Big Brotherem

– Már eleget voltam „bezárva”, ezért nem megyek a sztárokkal a Big Brother-házba – mondotta Csollány Szilveszter olimpiai és világbajnok tornászunk. – Az én Big Brotherem a tatai
edzőtábor.
Csollány Szilveszter
Az egyelőre üresen álló házba január 5-én hat sztár költözik be, de a hírekkel ellentétben Csollány Szilveszter nem lesz közöttük.

– Valóban szó volt róla, de ebben a mulatságban nem veszek részt – válaszolta a Kisalföld érdeklődésére Szilveszter. – Az elmúlt másfél évtizedben másból sem állt az életem, mint edzőtáborokból és versenyekből, ezért egyáltalán nem hiányzik, hogy bezárjanak egy házba. Különben is január 6-án Tatán megkezdjük a felkészülést a következő évi Los Angeles-i csapat-világbajnokságra. A hét végén egyeztetek a szövetségi kapitánnyal a részletekről, pontosítjuk a menetrendet, hiszen a magyar tornasport jövőjét is meghatározza szereplésünk a világbajnokságon. A tét az athéni olimpiai részvétel.

– A debreceni világbajnokság után sokan fogadni mertek volna, hogy Szilas befejezi a tornát, hiszen mindent elért és már 32 éves.
– Nem tudom, melyik a jó kifejezés: folytatom, vagy nem hagytam abba. Egyelőre elkezdem az edzéseket és majd kiderül, hogy bírom pszichésen és fizikailag. Nem tagadom, rettentően elfáradtam az elmúlt tíz évben. Szimóna kislányom úgy nő fel, hogy alig látom. Ezért élvezem annyira azokat a napokat, amikor együtt lehet a család.

 Szilveszter az év utolsó napját és névnapját Kecskemét mellett, Sarlóspusztán tölti a családjával, azután kezdi meg a felkészülést.
– Mielőtt „bevonulok" Tatára, elmegyek Sopronba is, megköszönni barátaimnak, hogy ott voltak Debrecenben. Amikor ott álltam a dobogó tetején, láttam a hatalmas „Hajrá, Szilas – Sopron" feliratot. Fantasztikusan jó érzés volt, hogy szülővárosomban sem feledkeztek meg rólam. Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt győzelmemért és gondtalan, nyugodt, sikeres évet kívánok a Kisalföld minden olvasójának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú az ausztrál kapcsolattól

Hosszan tartó tárgyalássorozat végére tett pontot a soproni önkormányzat. Walter Dezső polgármester… Tovább olvasom