Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 14°C Még több cikk.

Csodaszép tulipánok Sopronban - fotók

˝Amit a Bécsi dombról szombat este látni lehet˝ és a Bécsi út körforgalmának virágai képekben.

A legújabb összeállítás Pölcz Klaudia képeiből:

Csodaszép tulipánok Sopronban. Fotók: Pölcz Klaudia

Olvasóink írták

 • 20. PölczKlaudia 2011. április 20. 21:44
  „Oh, köszönöm szépen :)
  Örülök, hogy tetszik.”
 • 19. c77 2011. április 20. 15:55
  „Sok további sikert Klaudia!
  A képek jók.
  Üdv: egy 25éve fotóstól.”
 • 18. csery 2011. április 20. 15:48
  „Kedves Pölcz Klaudia! Remélem ügyet sem vetsz az ilyen sopron32 féle hozzászólókra. Nekem tetszenek a képeid, mindig végignézem és ezután is várom a fotóidat.”
 • 17. emesereka75 2011. április 20. 07:13
  „sopron32! Mi ez a mérhetetlen düh, ami felgyülemlett benned, hogy néhány tulipán láttán is képes vagy itt rikácsolni? Komolyan nem értelek! :) Teljesen nevetséges, ahogy kikelsz magadból. Van valami elfojtott régi emlék benned a gyerekkorodból, amit a virágok látványa felszínre hoz? Persze neked lehet negatív véleményed, de amint azt látod, hogy ellenvéleménybe ütközöl, rögtön trágárkodni kezdesz és s*ggnyalásról beszélsz. Vagy a saját vélemény csak rád vonatkozik? Azt sem gondolom, hogy az ország attól jutna előbbre, hogy magunkból kikelve őrjöngünk mindenen ami nem tetszik. Mindenesetre próbálj meg megnyugodni, menj ki a szabadba, készíts pár remekbeszabott fotót, hiszen olyan profi vagy benne! Kellemes kirándulást neked! :)”
 • 16. arnoldo 2011. április 19. 20:09
  „Mea culpa, nekem is tetszik! ŰŰŰŰŰŰŰŰ”
 • 15. mizu? 2011. április 19. 19:48
  „Véleménye mindenkinek lehet kedves Sopron32, a baj veled az, hogy feleslegesen kötekedsz. Van egy lány aki kipróbálta a fotózást, megtetszett neki, és ezt próbálja megosztani mindenkivel. Nem feltrancsírozott állatokat, véres baleseteket fényképez,hanem virágokat, tájakat. Van olyan szerencséje, hogy lehetőséget adtak neki a képek leközlésére. Gondolom nem várod hogy ilyen véleményeket figyelembe véve visszautasítsa azt. Ez az "azért van itt ez a r... ország"kezdetű frázis meg azért vicces, mert azért tart itt, mert olyan emberek mint te, még a jót is idegesítőnek találjátok. Lehet próbálkozni, fotózni, képeket küldeni, én drukkolok neked is, és inkább azt a párbajt figyelném,mint a felesleges szócsatákat. üdv.
  ui: és én nem tudok fotózni, de nekem nagyon tetszenek a képek, bocs”
 • 14. sopron32 2011. április 19. 18:48
  „oh, még egy okos
  nem értem , hogy itt csupa olyanok vannak akik saját maguk nem tudnak fényképezni, hogy mások egyszerü képeit csokaként szentnek tekintik????????????
  nem azt mondtam én, hogy rondák a képek, hanem azt hogy semmi különös nincs bennük, és nem értem mit kell ezen annyira dicsérni.
  értitek már végre?
  ha meg nem, akkor csodáljátok, felölem akár leborulhattok elötte, mint a hülye szentképek elött is sokan
  az agybaj sajnos magyarországon egyre jobban terjed, lehet hogy fertözö?
  még jó hogy nem sokat vagyok mo-n igy nem nagy az eséje hogy elkapjam”
 • 13. szeszter 2011. április 19. 15:10
  „Az ember optimális fizikai, értelmi és érzelmi fejlődése szempontjából már pici kora óta szüksége van egy sor olyan tapasztalatra, mely az EVOLÚCIÓ hosszú folyamata során az emberi faj viselkedésébe beépült: pl. ilyen a nemtetszés kinyilvánítása is...
  ...ha ezek az evolúció során kialakult elvárások nem teljesülnek CSECSEMŐ, illetve kisgyerekkorban, akkor mentális és szociális zavarok sorát előidézve a későbbi élet során keresnek majd alternatív beteljesülési formát.....én úgy érzem, hogy te most igyekszel az elmaradást pótolni.
  Szerintem elég lett volna egyetlen egy mondattal véleményt nyilvánítani, a szerintem csodálatosan gyönyörű és egyedi képekről.
  Köszönöm Klaudia, hogy mások számlára is megjeleníted, a te színes látásmódoddal a sok szépséget, ami körbe vesz bennünket, sajnos mások csak itt döbbennek rá, hogy mi van előttük, körülöttük vagy még akkor sem?!...”
 • 12. sopron32 2011. április 19. 14:02
  „"Ha valami nem tetszik, vagy átlagosnak találom, akkor egyszerűen nem nézem meg, vagy szó nélkül elmegyek mellette."

  Ez már lehetetlen, mert több a képsorozat itt már mint a hír! Amúgy az a "hogy" ami elé mindig kell a vesszö, a mintnél ez nem mindig igaz. Az itteni hozzászólásoknál tök mindegy a helyesírás, ez nem a hülye magyaróra nyelvtannal. Vagy pont a kedves magyartanárnömmel vagyok itt szóba?
  Nagyon remélem, ha te már ennyire okos vagy akkor soha nem ütsz el semmit a billentyüzeten! Vagy 10x elolvasod mielött elküldöd? Én nem, mert mint irtam már itt tök mind1 a helyesírás. Ha megnézed a kedves újságírók helyesírásást, akik ezt tanulták is, söt ........inkább nem is említem meg, akkor az enyém még kítünönek nevezhetö! Pedig nincs programom ami javítja, nekik van sokszor, és? A címszavak is sokszor már nagyon értelmesek, különösen figyelemreméltóak, ha az ember elolvassa a címszót kiváncsi rá, hogy miröl is van szó, mivel a címböl nem jön rá! Ez akkor taktika az újságírók részéröl!

  De nem is ez volt a fö téma, hanem a felesleges képsorozatok amik már unalmassak. És ha nekem nem tetszik, akkor megemlitem. Nekem ehhez ugyanannyi jogom van, mint a se**** nyalni és dicsérgetni azt ami nem tetszik. (Ja és éssel nem kezdünk mondatot, és mi történt most hogy én azzal kezdtem?)
  Amúgy azért van ott ez a ro*** ország ott ahol van, mert senki nem nyítja ki a kis pofiját ha valami nem tetszik neki, hanem se*** nyal és a háttérben zümmög. Többet kéne ellenezni a nem tetszö dologokat, sokkal elöbbre jutna úgy az ország, igy csak lesüllllllyed a béka segge alá, ahova már most is létráról néz felfelé.”
 • 11. emesereka75 2011. április 19. 13:12
  „Gondolom, ha hosszú ű nincs is a klaviatúrán, azért "vessző" talán még van. Mert ugye a "mint" elé mindig kell! Mindenkinek lehet véleménye, de... Ha valami nem tetszik, vagy átlagosnak találom, akkor egyszerűen nem nézem meg, vagy szó nélkül elmegyek mellette. A daru, egyébként rövid u, a pitypangot rövid ty-vel írjuk, és ugye nem kell tovább sorolnom? Ezért pedig nem a hiányos billentyűzet a hibás. Klaudia pedig pontosan azt csinál az idejével, amit akar. Ha épp az itteni kommenteket nézi, az is az ő dolga. Gondolom ezt nem akarja senki beszabályozni.”
 • 10. sopron32 2011. április 19. 12:51
  „Tudod nem értem, én tényleg nem értem hogy ezeken a képeken mit is kell csodálni. Egyszerü képek, semmi más. Ja és nincs hosszú ü a gépemen, ezért elnézést kérek a paradicsomtól :)

  Viszont Klaudia nagyon gyorsan tud reagálni, vagy semmi dolga mint itt várni a véleményekre, vagy tényleg ott ül ahol az "újság" kezdödik. Tehát már oda van nyomatva!”
 • 9. nem_értem 2011. április 19. 12:23
  „"mindenki akinek 2 keze van és tudja hogy hol van a gomb amire rá kell nyomni, akkor összehoz ilyen képeket"

  Vagy azt hiszi :) Majd eldöntik a sopron32 félék, hogy mennyire jó a kép.”
 • 8. paradicsom22 2011. április 19. 12:04
  „Vannak azonban olyan főneveink is, amelyeknek a végén az u, ü rövid: adu, alku, áru, bábu, batyu, daru, falu, gyalu, hamu, hindu, kapu, lapu, saru, satu, szaru, zsalu; bürü, eskü, menü, revü, ürü; stb”
 • 7. PölczKlaudia 2011. április 19. 11:59
  „Igen kedves kis vicces soproni!

  Semmilyen pénzt nem kapok és nem is kértem sosem. Ismeretlen dolgot fogok írni szerintem, csak azért osztom meg a képeket, mert általában tetszenek az embereknek.
  Persze vannak olyan igazi tehetségek, mint ÖN, akik otthon rejtegetik a tökéletes főmüveiket :)

  És külön köszönet, ahogy vállalja a nevét! :)”
 • 6. sopron32 2011. április 19. 11:48
  „Tüztorony darúval, almafavirág, pittypang igen ezek mind egy modern tulipán nevei. Nem ismeri senki sem?
  Szerinem egy kicsit már el van kapatva ez a Pölcz Klaudia téma. Mostanság már minden harmadnap az Ö képei vannak itt. Nincs semmi értelmes hír a környéken? Jó, vannak szép képek is köztük, de ehhez nem kell különösebb ész, technika stb. Ha van valakinek tükörreflexes kamerája akkor ezekben a képekben semmi kunszt, mindenki akinek 2 keze van és tudja hogy hol van a gomb amire rá kell nyomni, akkor összehoz ilyen képeket.
  Szóval ez már kezd unalmassá válni folyton ezek a Pölczi képek. Valaki nagyon nyomatja a hölgyet! Miért nincsenek mások képei is folyton itt?
  Ilyen képeim nekem is vannak, csak nem teszem közzé. Ja meg még egy különbség, én nem kapok érte zsetont sem!”
 • 5. regvolt 2011. április 19. 06:50
  „˝Amit a Bécsi dombról szombat este látni lehet˝ és a Bécsi út körforgalmának virágai képekben.

  Talán ebbe fér bele a toronydaru :) :) :)”
 • 4. Vita-Max 2011. április 19. 06:35
  „"Csodaszép tulipánok Sopronban"
  A hármadik képen meg van egy toronydaru:))))) Érdekesen mutat a virágok közt,kb. olyan mint hangyabolyban a napraforgó....”
 • 3. regvolt 2011. április 18. 21:30
  „Ezért kell a körforgalom közepébe mászni? :) :) :)
  lájk!”
 • 2. arnoldo 2011. április 18. 21:07
  „lájk!!!!”
 • 1. vienna 2011. április 18. 17:58
  „Gratulálok, szép munka!
  És köszönet érte a tavasznak is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

V. Országos Művészeti Diákköri Konferencia a Nyugat-magyarországi Egyetemen

Az V. Országos Művészeti Diákköri Konferencia idén Sopronban kerül megrendezésre, a XXX. Országos… Tovább olvasom