Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Csepkével minden nap ünnep

– Egy nagyon nehéz időszakot hagytunk a hátunk mögött, de Csepkével igazán boldog minden napunk – mondta a soproni Ráduly-Dobó Gabriella. A hölgy hetekig aggódott kislányáért, de mára elmúlt a veszély.

Az apró babán már csak néhány gyógyulófélben lévő heg emlékeztet az aggódásokkal teli napokra. A gondos szakembereknek köszönhetően mostanra elmúlt minden veszély, s a kibővült kis család együtt ünnepelhetett.

Ráduly-Dobó Gabriella nemrégiben hozta világra első gyermekét Ráduly Csepke Rózsát, de a család sokáig nem tudott felhőtlenül örülni, a pici körül gondok adódtak.

– Könnyű terhesség után gyorsan szültem, a kislányom három óra alatt megérkezett. Nagy Bálint doktor és Terike szülésznő, no meg a férjem volt jelen, de az első öröm után a mosoly az arcukra fagyott. Egy tojás nagyságú puha csomó volt ugyanis a baba gerincének a tövében. Nagyon megijedtünk... – mesélte az édesanya.

A pici Csepke édesanyjával.
A pici Csepke édesanyjával.


A soproni kórház koraszülött osztályról a győri kórházba vitték a picit, aki már élete második hetében műtőasztalra került. A szülők sokat köszönhetnek dr. Dávidovics Sándor gyermeksebésznek, aki eltávolította a göböt, s nem csak a babájukra ügyelt, de arra is volt mindig ideje és energiája, hogy az aggódó édesanyát és édesapát megnyugtassa s tájékoztassa.

– Nagyon boldogok vagyunk, hogy az ünnepekre magunk mögött hagyhattuk a nehéz napokat. A szövettani vizsgálat során kiderítették, hogy az elváltozás jóindulatú volt. Pár hetes ápolás után hazajöhettünk, mostanra a sebek begyógyultak és élvezzük az együtt töltött idő minden percét. A következő években még lesznek vizsgálatok, de remélhetőleg nem kell soha többé kórházban éjszakáznunk.

A mi karácsonyunk boldogan telt, és ezúton szeretnék minden odaadó orvosnak és ápolónak sikeres újévet kívánni, s köszönjük a törődést, a gondoskodást amivel hozzásegítettek a kicsikénk mielőbbi gyógyulásához. A sok rokonnak, barátnak, ismerősnek és ismeretlennek pedig a rengeteg segítségért, és jókívánságért vagyunk hálásak, ezek is nagyon sokat jelentettek a nehéz időkben – mondta Gabriella.

Olvasóink írták

 • 6. marcsus78 2011. január 17. 21:23
  „Dr.DÁVIDOVICS SÁNDOR valóban remek orvos,csak jót lehet mondani róla.A mi kisfiúnkat is operálta és én őt egy életre a szívembe zártam,a szaktudása mellett emberséges jó humorú,csupa vidámság és szerintem sok édesanyában ő tartja a lelket.Sok sok ilyen orvosra volna szükség. Meg kell említeni a kollégákat és a nővérkéket,nagyon jó csapatmunkát végeznek.Mindnyájuknak jó egézséget kívánuk!
  Dávid és szülei Óvárról”
 • 5. SzImike 2010. december 27. 18:38
  „Gratulálok Gabi!
  Egy volt osztálytárs,
  Szakonyi Imre”
 • 4. 1soproni 2010. december 27. 17:43
  „Sok boldogságot, és egészséget, Mucus! :)”
 • 3. Ritt 2010. december 27. 17:37
  „Hát igen a Főorvos Úr Dr.Dávidovics Sándor,nagyon szeretetre méltó ember és nagyon jó munkát végez.Engem még a terhességem alatt is figyelemmel tartott és nézte az ultrahangos felvételeket,pedig a baba még meg se volt.A fiamat még Pécsen műtötte a kislányomat Győrbe,remek sebész remek munkát végez és odaadó a betegeiért és annak szüleiért.A Pécsi és a Győri kórházba pedig nagyon lelkiismeretesek mind az orvosok mind pedig a nővérek,amit sajnos itt a Soproni kórházba ritkán lehet tapasztalni.Kívánok a főorvos úrnak nagyon jó egészséget és még sok ilyen embert akik tisztelettel vannak önre .Köszöntet,hogy a gyerekeim még 14 és 8 év után is makk egészségesek.”
 • 2. espace72 2010. december 27. 16:43
  „Dr. Dávidovics Sándor főorvos úr és "csapata" - nővérek, orvosok - megérdemelnek minden dicséretet! Sajnos a kislányom veséjét 2x műtötte, és szerencsére már azóta rendbe van. Olyan tudással és empátiával rendelkeznek, hogy azt elmondani sem lehet. A kórházban töltött 1 hónap alatt rengeteg törődést kaptunk fizikailag és lelkileg is. Örökké hálás leszek érte!
  Mielőtt vki azt hinné, hogy ez sokba került, az óriásit téved!

  Gyógyulást a pici babának!”
 • 1. jucuska40 2010. december 27. 14:47
  „Gratula a gyönyörű babához!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertő tó - Ausztriában ismét szabad a jégre lépés

Az elmúlt fagyos hétvége eredményeként ismét lehetséges a korcsolyázás a Fertő tavon. A tó magyar… Tovább olvasom