Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Csalók házalnak Zsófi nevében

Az érintettek megbízásából senki nem gyűjt pénzt magánházaknál a gyógykezelésre váró kisgyermek nevében. Valakik mégis ezt teszik...

Ismeretlenek házalnak Bánfalván és környékén azt állítva, hogy a soproni Schöberl Zsófi gyógykezelésére gyűjtenek. A család viszont arról értesítette szerkesztőségünket, hogy visszaélésről van szó, ők senkit sem bíztak meg ilyen gyűjtéssel.

Mint arról a Kisalföld is beszámolt, a hétesztendős Schöberl Zsófia koraszülöttként, nagyon kis súllyal látta meg a napvilágot, s emiatt a kislány csak két bottal tud közlekedni. Szülei a kínai őssejtbeültetéstől remélik, hogy a szeptemberben már az általános iskolát kezdő Zsófi izmai megerősödnek és képes lesz az önálló járásra.

A gyógykezelés költségeinek előteremtésében a Kisalföld is segített, s hamarosan jótékony műsorokat is szerveznek a kislány javára.

Édesanyja, Schöberlné Csizmazia Zsuzsanna most arról értesítette szerkesztőségünket, hogy megtudták: ismeretlenek Zsófi javára gyűjtenek Bánfalván és környékén. A család senkit sem bízott meg ilyen feladattal, tehát valószínű, hogy csalók élnek vissza a jóhiszeműséggel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt intézményben lesz régi-új vezető

Öt soproni oktatási intézményben jár le július 31-én a vezetői-igazgatói megbízás. Az önkormányzat már kiírta a pályázatot. Pénteken éjfélig postázhatják jelentkezésüket azok a pedagógusok, akik szeretnék valamelyik intézmény vezetői székét elnyerni. A májusi közgyűlés nevezi majd ki a régi-új igazgatókat.

Tovább olvasom