Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Családi golfozás megfizethető áron

Zsira - Egyre kedveltebb Európa első gyermek- és családi golfpályája Zsirán. Sportolni itt megfizethető áron lehet, ráadásul klubtagsági díj sincs.

Kortól függetlenül bárkit, a gyerekeket és családokat, az amatőr golfozókat egyaránt várják Zsirán. Az úgynevezett elütőrészt, valamint a gyakorlópályát bárki használhatja. Különleges előképzettség nem szükséges, igaz, ajánlott pár órát szánni a megfelelő fogás-, ütőtechnika elsajátítására.

A fiatalokat, időseket, kezdőket egyaránt várják Zsirán. Az árak nem, csak a labda szállhat az égig...Fotó: Magasi
A fiatalokat, időseket, kezdőket egyaránt várják Zsirán. Az árak nem, csak a labda szállhat az égig...Fotó: Magasi


– Célunk továbbra sem változott, azaz nincs drága tagsági díj, bárkit szívesen fogadunk – mondta el a gyakorlópálya szélén Szemes Róbert, a pálya egyik tulajdonosa. – A golf jelenleg egy szűk rétegnek jelent szórakozást, mi azt szeretnénk, hogy ez széles körben elterjedhessen. Az árainkat is ehhez igazítottuk, úgy véljük, ezeket bárki megfizetheti. Semmivel sem kerül többe egy egész napos golfozás a családoknak, mintha strandra mennének. Itt nem szégyen az, ha valakinek nem sikerül elsőre eltalálnia a labdát. Lehet újra próbálkozni. Ütők és labda bérlésére is lehetőség van, a tanítást pedig képzett szakemberek végzik.
A zsirai létesítményről lapunkban többször írtunk már (legutóbb: A nyár közepétől fogadhatják a vendégeket – Kisalföld, 2008. május 20.), s most arról számolhatunk be, hogy elkészült az elütőrész, valamint a gyakorlópálya.

De még korántsem értek véget a munkálatok. Még idén elkezdődik a 18 lyukú versenypálya kivitelezése, amelyet jövő tavasztól ugyancsak bárki használhat.

Árak és szolgáltatások
A felnőttbelépőjegy 3250 forinttól 4000-ig terjed, míg a gyermek-, illetve diákbelépő 1750–2500 forintba kerül. Lehetőség van a teljes ütőkészlet bérlésére is, amely a felnőtteknek 1500, a gyermekeknek 750 forint. A családi csomag – szülő és két gyermek – 17.500 forint. A golfpálya reggel kilenc és este hét óra között tart nyitva.

Olvasóink írták

 • 9. brrrr 2008. augusztus 04. 14:37
  „Fg Helyesbitek én is !
  Arrid területre gondoltam .”
 • 8. brrrr 2008. augusztus 04. 14:32
  „Fg!
  Arid szó jelentése száraz.
  Ha füvet locsolják hogy zöld legyen akkor nincs elég csapadék tehát száraz.
  Részigasság amit mondtál nézz utána kicsit jobban és ne legyél ennyire magabiztos.

  Az általad említett klimát a helyi domborzat kitetsége, alapközet fajtája tengerszin feletti magassága és még jó pár tényező nagymértékben befolyásolja Magyarországnak is van arid területe.
  Klimát meg nem egy év csapadékmennyisége határozza meg.”
 • 7. /joco1 2008. augusztus 02. 16:10
  „ja kérem ez a kapitalizmus.Ha van pénzed.. (ezt akartuk?!?)”
 • 6. Korrekt 2008. augusztus 01. 11:41
  „Nagyon szép dolog, hogy áttveszik a nyugati szokásokat, csak néha az egészségre is gondólnának.

  Golf egy séta sport, azonkivül, hogy friss (?) levegön van az ember csak az étvágya nö és a zsir mindig vastagabb és vastagabb lessz.

  Na és még ezért egy csomót fizessen is:(”
 • 5. FG 2008. augusztus 01. 11:23
  „arid klíma???

  brrrr az valóban brrr amennyi hülyeséget mindössze pár mondatban összehordtál, gratulálok !

  A térség klímája sok mindennek nevezhető, csak nem aridnak, főleg a mostani nyáron, de úgy egyébként is az évi csapadékmennyiséget nézve.
  ha egy sivatagos vagy félsivatagos helyre mondod, hogy arid az teljesen rendben van, de a nedves kontinentális éghajlaton (ilyen a miénk) ez a kifejezés egyáltalán nem helytálló.

  Elégtelennel a helyedre mehetsz fiam!

  Az árakhoz:

  külföldi pályákhoz képest jó, olcsó árnak számít.”
 • 4. mz/x 2008. július 31. 20:38
  „Zozi-nak! Nem adtad hozzá az esetleges ütőbérlést: 13000+2*1500+2*750=17500, azaz pont annyi, mint a családi belépő. Ez az igazi üzletpolitika.”
 • 3. hpisti 2008. július 31. 18:13
  „Biztosan sokunknak megfizethető ez az ár!!?”
 • 2. Zozi 2008. július 31. 16:02
  „Istenem, ez a számtan miért ilyen nehéz dolog? Lássuk csak! Vegyünk 2 felnőttet és 2 gyereket! A legdrágább felnőttjegy 4 ezer forint, így a kettő 8 ezer. Aztán a 2 legdrágább gyerekjegyet adjuk hozzá, ami kétszer 2500, azaz 5 ezer forint. Ez összesen tizenháromezer forintot kóstál. Ehhez képest a családi csomag, idézem: "szülő és két gyermek - 17.500 forint". Hát ez a bolondnak is megéri! Sale is never end.”
 • 1. brrrr 2008. július 31. 15:35
  „Golfpályák létesítés arid klímában nagyon jó ötlet! aztán ugye a füvet locsolni is kell! és mindenez még pozitiv hír! milyen jó is ez! Gratula

  A Természetromboló hatást ne vegyük figyelembe !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagycenk a sikertelen próbafúrásról

Nagycenk - Nagycenk képviselő-testülete sajnálattal vette tudomásul a próbafúrás sikertelenségét. Tovább olvasom