Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Családi dráma Nagycenken

Nagycenken családi háza gerendájára felkötötte magát egy ötgyermekes férfi. A holttestet csak a tűzoltók segítségével tudták leemelni. A szomszédok a férfi tönkrement házasságát említik a lehetséges okok között.
Nagycenken a Gyár utcában – a rendőrségi információk szerint valószínűleg már pénteken – önkezével vetett véget életének egy sokgyermekes, ám családjától egy ideje különváltan élő férfi. A holttestre csak tegnap találtak rá. A hozzátartozók elzárkóztak attól, hogy a tragédiával kapcsolatban bármit is közöljenek.
A szomszédok elmondása szerint a házaspár néhány éve költözött a Gyár utcai házba, nem messze a feleség édesapja otthonától. Gyermekeik közül hárman már felnőttek, ketten azonban még iskolások. Idővel megromlott a házastársak kapcsolata: a férj – akit szívbetegsége miatt leszázalékoltak, de alkalmi munkát azért vállalt – italos állapotban gyakran bánt durván a feleséggel. Több alkalommal tettlegességre is sor került, míg végül az asszony a gyerekekkel édesapjához költözött.
Az ismerősök feltételezik, hogy az öngyilkosságban szerepet játszhatott a közös ház eladása is. Információik szerint a férjnek néhány napon belül el kellett volna hagynia a közös fészket.
Az egyik szomszéd elmondta: látta, imbolyog annak a bizonyos háznak a tetőzete, csodálkozott is, de arra nem mert gondolni, hogy az illető felkötötte magát. A férfi olyan szűk helyen követte el az öngyilkosságot, hogy csak a tűzoltók közreműködésével lehetett holttestét leemelni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maratoni földárverés

Maratonira „ sikeredett ” Fertőrákoson az egykori Soproni Állami Gazdaság földjeinek… Tovább olvasom