Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Családi bringatúra indul

A meteorológia jó időt ígér, a mesterszakácsok már készülnek, az ajándékokat becsomagoltuk – minden készen áll a vasárnapi családi bringatúrához, a Kisalföld Bringára, Sopron! kampányzárójához.

Fél tíztől lehet majd a Fő téren regisztrálni, tíz órakor remélhetőleg minél többen bringára ülünk és a rendőrség, valamint a polgárőrség felvezetésével egészen a Brennberg-völgyi ifjúsági táborig kerekezünk, ahol rengeteg meglepetés várja a résztvevőket.

Nem érdemes otthon maradni, mert a közös élmény mellett jó falatokat is ígérünk: a bográcsokban a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. -től kapott szarvas fő.

Aki teljesítette a túrát, választhat, hogy Pető István mesterszakács – a Kisalföld receptkönyveinek állandó szerzője –, a Bringázz Sopron Egyesület „ízmesterének", Hegedűs István mesterszakácsnak vagy a Soproni Petőfi Színház legjobban főző művészeinek főztjét kóstolja meg – vagy mindhármat zsűrizi. Mire a Fő térről az Ógabona téren, az Erzsébet után, a Deák téren, az Ady Endre úton és a Hajnal téren át a Brennbergi útra ér a túrázók csapata, valószínűleg már jó illatokkal is tele lesz a völgy.

Amíg az ebéd készül, ki lehet próbálni a Wilfing Áron-egyesület részegszemüvegét vagy a biztonságiöv-szimulátort, beszélgetni lehet Feke Pál színművésszel, aki erre a napra vendégünk lesz, illetve bármilyen kerékpáros témával meg lehet szólítani hozzáértő partnereinket.

A bringatúra több lesz, mint sportteljesítmény: a családok számára szeretnénk egy élményekben gazdag vasárnapot kínálni. Ne maradjanak otthon a legkisebbek se! Fotó: Magasi
A bringatúra több lesz, mint sportteljesítmény: a családok számára szeretnénk egy élményekben gazdag vasárnapot kínálni. Ne maradjanak otthon a legkisebbek se! Fotó: Magasi

A kerekezés és a finom falatok után az együtt töltött idő a legfontosabb, de hogy még véletlenül se unatkozzon senki, lesz tombola is értékes nyereményekkel. Egy olyan vasárnappal szeretnénk zárni a Bringára, Sopron! kampányt, amit a családok tölthetnek el – velünk. 

Bringára, Sopron! – A Kisalföld kampánya
Augusztus közepén indította el a Kisalföld soproni szerkesztősége a Bringára, Sopron! elnevezésű kampányát, ami elsősorban a két keréken közlekedők biztonságára fókuszált.

Felkért szakértők tartottak bemutatókat óvodákban, iskolákban, legyártattunk és kihelyeztünk huszonhárom bringatárolót, kerékpárostérképet készítettünk, cikkeinkkel pedig igyekeztünk nemcsak népszerűsíteni a kerékpáros-közlekedést, hanem bemutatni annak pozitív közösségi hatásait is.
 
  
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Walter: ˝A város motivál, tenni szeretnék˝

Walter Dezső négy éven át vezette a várost. S független jelöltként most újra indul.
Tovább olvasom