Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Contact Day: lehetőség a karrierre

Második alkalommal rendezi meg Contact Day elnevezésű interaktív karrier- és vállalati napját az NYME Közgazdaság-tudományi Kar Vállalati Kapcsolati Csoportja.

– Szerdán reggel 9-től 16 óráig rendezzük meg a Contact Day napunkat a közgázkar Erzsébet utcai aulájában. Előzetesen többszörös érdeklődést tapasztalunk a vállalatok részéről, ezért a Béres-előadóterem is helyszínül fog szolgálni. Az autóipartól kezdve a bank- és biztosítási szektoron át számos területet lefednek a már jelentkezett vállalatok – tudtuk meg Horváth Ágnestől, az NYME Közgazdaság-tudományi Kar Vállalati Kapcsolati Csoportjának vezetőjétől, főszervezőtől.

A Contact Day szervezőbizottsága: jobbra Horváth Ágnes, a csoport vezetője. Fotó: Hámor Martina
A Contact Day szervezőbizottsága: jobbra Horváth Ágnes, a csoport vezetője. Fotó: Hámor Martina


– Hogy minél több fiatal érdeklődő, egyetemválasztás előtt álló diák figyelmét felkeltsük, meghirdettük a kezdeményezés szlogenpályázatát is, amelynek részleteiről a kisalfold.hu weboldalon olvashatnak. A rendezvény célja intézményünk vállalati kapcsolatainak bővítése. Ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy a kar hallgatósága karrierépítés szempontjából is előnyben részesüljön és egyedi lehetőségekkel élhessen – folytatta a főszervező.

– Az egyetemisták – illetve az érdeklődő fiatalok – kerekasztal-beszélgetésen interaktív módon tekinthetnek be a vállalatok világába.

Szakmai tanácsadásokon, előadásokon vehetnek részt, ahol az önéletrajzírás mellett sok hasznos ismeretet szerezhetnek az állásinterjúkhoz. Arra a kérdésre is választ kaphatnak, mi szükséges egy vállalkozás elindításához. Miből áll a vállalkozás? Hogy még vonzóbbá tegyük a tudatos jövőépítést a fiatalok számára, idén ajándéktárgyakat is nyerhetnek a résztvevők – zárta Horváth Ágnes. 
   

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétügyben győzött a józan ész

Hompó Lászlóéknak adott igazat az alapvető jogok biztosa: mint kétszemélyes háztartás, jogosultak a… Tovább olvasom