Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Contact Day a soproni Közgázon - Írj jó szlogent, a díj egy VOLT bérlet

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara szlogeníró pályázatot hirdet „Indul a Nagy KarrierFesztivál!" címmel.

– Idén március 25-én, szerdán reggel 9-től délután 4 óráig rendezzük meg a Contact Day napunkat a közgáz kar Erzsébet utcai aulájában – tudtuk meg Horváth Ágnestől, a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar doktoranduszától, főszervezőtől.

– Karrier-kiállítás és intézményünk vállalati kapcsolatainak bővítése a cél. Hallgatók és cégek közötti kapcsolatfelvételre éppúgy sor kerül, mint szakmai tanácsadásra, előadásokra, hogy az egyetemisták betekinthessenek a vállalatok, cégek világába, s felmérhessék lehetőségeiket. A rendezvényre nemcsak az egyetemistákat, hanem minden érdeklődőt, céges képviselőt, középiskolást is várnak.

Játssz és nyerj!

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara szlogeníró pályázatot hirdet „Indul a Nagy KarrierFesztivál!" címmel. A pályázat tárgya a március 25-én megrendezésre kerülő Contact Day rendezvényre írt szlogen, valamint a kapcsolódó kérdések megválaszolása.

A kérdőív:A pályaműveket a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának munkatársaiból álló háromtagú zsűri bírálja el.

A győztes szlogen készítőjének díja a 2015. július 1-4-ig tartandó VOLT fesztiválra szóló bérlet 1 fő részére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015.03.19., az elbírálásának határideje: 2015.03.23.

A szlogeníró-pályázat részvételi-, játék- és adatkezelési játékszabályzata teljes terjedelemben itt olvasható el >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik megemlékezés Sopronban

Március 14-én szombaton 17 órától a Jobbik megemlékezést tart a soproni Petőfi téren. Tovább olvasom