Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Chatszoba és friss hírek az egyhazasfalu.kisalfold.hu-n

Egyházasfalu - Az egyhazasfalu. kisalfold.hu közösségi kluboldalon chatszobát is indított a vezető, Horváth Vilmos. A jövőben videókat szeretnének még feltölteni.
A www.egyhazasfalu.kisalfold.hu oldalra legutóbb – pénteken – Fülöp Ramóna regisztrált. A fiatal lány a napokban érettségizett, ezért ideje nagy részét tanulással töltötte. – Édesanyám is nagyon aktív, sokszor segítettem neki, például a képfeltöltésben. Úgy döntöttem, tagja leszek én is a klubnak.

– A klubtagsággal gyorsabban és egyszerűbben tudjuk frissíteni az oldalt – mondta Ramóna a Kisalföldnek.

Az anyuka, Fülöpné Németh Gyöngyi naponta negyedórát, fél órát is eltölt az oldalon. Folyamatosan teszi fel az új híreket, bejegyzéseket ír. A labdarúgó Európa-bajnokság idején Bécsben járt, az ott készített képeket is feltette a portálra. A www.kisalfold.hu szerkesztői a felvételeket a központi oldalra is kitették, a napilap pedig a sportrovatban számolt be minderről. Ez is bizonyítja, hogy a helyi hírek akár az egész megye számára is érdekesek lehetnek.

Horváth Vilmos a klub vezetésére egyből igent mondott. Fotó: Magasi
Horváth Vilmos a klub vezetésére egyből igent mondott. Fotó: Magasi

A klubvezető, Horváth Vilmos felkérésre vállalta el a klub üzemeltetésével járó teendőket. Igent mondott, és az indulás óta folyamatosan gondozza az oldalt.

– A serdülő- és az ifjúsági labdarúgócsapatunk aranyérmet szerzett. Vasárnap lesz a díjátadó, az ott készülő képek is fent lesznek – tette hozzá Horváth Vilmos. – Három témában kezdtem eddig blogot, bízom benne, hogy többen is tesznek bejegyzéseket. Újdonságként elindítottam a chatszobát. Úgy vélem, a helyi fiatalok itt egyszerűen és gyorsan megbeszélhetik, hogy például este mikor és hol találkoznak, milyen programra mennek. Egyelőre a videók még hiányoznak az oldalról. A jövőben arra is figyelni fogunk, hogy legyen nálunk kamera, és akkor az eseményeken készült felvételeket is feltesszük. Szerintem jó dolog, hogy van egy ilyen lehetőség, amit a Kisalföld biztosít, és ezt érdemes kihasználni. Egy apró, ám lényeges hibával azonban többször találkozunk. Többen elmondták már, hogy regisztráltak, de nem tudtak belépni az oldalra, vagy többnapos késéssel kapták meg az aktiváló kódot. Remélem, ebben segítségünkre lesznek a Kisalföld Online szakemberei.
A www.egyhazasfalu.kisalfold.hu oldalnak jelenleg harmincegy tagja van. A klubvezető szerint ez nem rossz eredmény, de ősztől indul majd be igazán a klubélet.

A településnek egyelőre nincs saját, hivatalos honlapja. Eső János polgármester amondó, ez a közösségi oldal hiánypótlásnak nagyon jó.
A www.egyhazasfalu.kisalfold.hu elsősorban a helyieknek szól, de lehetőséget teremt a település bemutatására is. Egy egykori egyházasfalui – aki most Tatán él – szintén tagja a klubnak. Itt mindent elolvashat, ami a községben történik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi Hetek színes programokkal Sopronban

Felvonulással, koncertekkel és rock and roll partival kezdetét vette a Soproni Ünnepi Hetek.… Tovább olvasom