Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Bowling élet Sopronban!

A bowling olyan bábujáték, amit a 19. század óta játszanak, idősek, fiatalok egyaránt. (x)

A 10 bábuval játszott bowling Amerikában született, első szabályait 1895 környékén rögzítették. A bábujáték hamar átterjedt Európára is, ma már nincs olyan ország, ahol ne lennének bowlingpályák.


Talán kevesen tudják, hogy Sopronban a bowling, mint sport és szabadidő tevékenység már jó ideje jelen van, köszönhetően az 90' években átadott Városi Sportcentrum tervezőinek, akik az alagsorban egy négysávos modern bowlingpályát álmodtak meg.

Hosszú évek alatt több tulajdonos váltáson átesett üzlet, az üzemeltetők ízlését és az adott kor divatját magán hordozva jutott el arra a kritikus pontra, hogy gyökeres, mindenre kiterjedő felújítást igényelt.

2011-ben találkozott két család elképzelése, elszántsága és belefogtak a teljes körű átépítésbe, bowlingpálya modernizációba.A név választás azért esett az ALL STAR-ra, mert ezzel a sportosságot, a lendületet próbálták sugározni.

Az új szemlélet is az lett, hogy egyfelől a megörökölt tizennégy csapatból álló Városi Bajnokságot, amely országos szinten elismert, legalább  hasonló színvonalon tovább vigyék, másfelől pedig az úgynevezett buli- vagy hobby-bowlingozást megkedveltessék és népszerűsítsék az aktívan kikapcsolódni vágyókkal. A belső kialakítás is ennek megfelelően történt.

A kényelmes lounge hangulatú kanapéktól, ahonnan akár kedvenc csapatunk mérkőzését követhetjük valamelyik televízión, a kisebb étkezésekre is alkalmas asztalokon át, ahonnan akár a bowlingozókat is figyelhetjük, a központi helyet elfoglaló pultig, ahol kedvenc italunkat kortyolva beszélgethetünk, ismerkedhetünk.A hétvégeken még lüktetőbb az ALL STAR BOWLING: a játék mellé biztosított pénteki rock-blues élőzenés és a szombati retro hangulatú discos estékkel.

A családosokra, gyerekekre, diákokra is külön gondoltak, hogy mindenki kipróbálhassa ezt a nagyszerű időtöltést, sportot, kikapcsolódást! A gyermekek akár egyedülálló születésnapi bulijukat is tarthatják itt! Ezek után az sem lenne meglepő, ha a pályát amit foglaltunk pont az edzését befejező Magyar Bowling Válogatott egyik soproni játékosa adja át nekünk!

Jó játékot!

Foglalás: +36302881012

Sopron, Lackner Kristóf u. 48.

www.allstarbowling.hu

facebook.com/allstarbowling

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megcsúszott egy buszmegálló Brennbergbányán

A nagy esőzések miatt megcsúszott a fedett buszmegálló. Vizsgálják, mit lehet tenni. Tovább olvasom