Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Bolti lopások: Megszaporodott a számuk

Egy soproni fiatalasszony az egyik helyi ABC-ben vásárolt. A tejfölről azonban megfeledkezett, a pénztártól vissza kellett mennie. Néhány perc után újra fizetni készült, áruval megrakott bevásárlószatyrának azonban csak hűlt helyét találta.

Kiderült, nem ez volt az első eset. – Az elmúlt hét keddjén kétezer forint értékben vásároltam a Lackner-iskola mellett fekvő ABC-ben – kezdte el történetét Kalmár Józsefné.

– Férjem segédmunkásként dolgozik az egyik építőipari cégnél, jó magam gyeden vagyok két kisgyermekemmel, így minden fillérre szükségünk van – panaszkodott a fi atalasszony. – Sajnos, a tejfölről megfeledkeztem, de alig telt el két–három perc, amíg a pénztárhoz visszaértem, arra már valaki elvitte a szatyromat. Az üzletben rengetegen voltak, ezért a pénztárost semmiért sem hibáztatom, egy pillanatra sem nézhetett félre...

A káromat azonban senki sem téríti meg. Horváth Józsefné boltvezető szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a bevásárlószatyrok eltűntek. A módszer is ismétlődik, hiszen nem egy esetben a pénztár mögötti tartópolcokról vitték el a más üzletben vett árut, amit nem vittek be magukkal a vevők. Sajnos, a megfigyelésre túl sok lehetőség nincsen, mert kamerákkal nem rendelkezik az üzlet. Az utóbbi öt évben megszaporodtak a bolti lopások. Nemrégiben diákoknál találtak hétezer forint értékű tusfürdőt. A legtöbb esetben jegyzőkönyv készül, a rendőrség azonban túlterheltségére hivatkozva nem fordít különösebb figyelmet ezekre az ügyekre.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gimesi Szabolcs visszalép

Eltérő stratégiával, de készülnek négyéves munkájára és szerepére a soproni ellenzékiek, azaz a… Tovább olvasom