Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Bölcsiseket is fogadnak a lövői oviban

Átadták csütörtökön a felújított lövői óvodát, a megszépült épületben mostantól bölcsődéskorúakat is fogadnak. A 111 millió forintos beruházást a község önkormányzata saját erőből valósította meg.– Folyamatosan részt vettünk pályázatokon, az ezekhez szükséges önrészt mindig félretettük. Nem nyertünk, így hozzányúltunk a saját forrásainkhoz, s megvalósítottuk terveinket – fogalmazott Balics János polgármester.

A gyerekek műsorral köszöntötték a megújult óvodát és az ünnepségre érkezett vendégeket.
A gyerekek műsorral köszöntötték a megújult óvodát és az ünnepségre érkezett vendégeket.

– Megújult az összes belső helyiség, a falak, a tető, a csoportszobák, kialakítottak egy babakocsi-tárolót, pelenkázót, zuhanyzót, tálalókonyhát, orvosi szobát, öltözőt. A kivitelezővel szemben elvárás volt – sikerült teljesítenie –, hogy olyan épületet hozzanak tető alá, amiről még a szakemberek sem mondják meg, hogy a ház több mint 200 esztendős – mondta el a polgármester.

– A felújítás lehetővé tette, hogy a hatvanöt gyereket befogadó intézményünk az igényekhez alkalmazkodva egységes óvodai-bölcsődei csoporttal bővüljön, ezáltal is növelve a felvehető gyermekek létszámát. Mostantól öt kétéves apróság is jár hozzánk – tette hozzá Regényiné Demeter Mónika óvodavezető.

Olvasóink írták

  • 1. Csetneky 2010. október 23. 17:27
    „Na, az új módi szerint akkor már nekik is lehet gólyabált tartani.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Elfogytak a város tartalékai˝

Kalmár István, az MSZP frakcióvezetője a hétfői rendkívüli közgyűléssel kapcsolatban tartott… Tovább olvasom