Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Biczi: Összefogás helyett újabb gyalázkodás

Sopron - Érdemi párbeszéd helyett a városvezetés gyalázkodik, sértegeti politikai ellenfelét – mondta el Biczi László (MSZP) pénteken. „Ennek Sopron látja kárát!”
– Ha Fodor Tamás nem akar velünk összefogni a város érdekében, és nem fogadja el a segítséget, annak Sopron látja kárát! – fogalmazott Biczi László (MSZP) tegnap tartott sajtótájékoztatóján. A képviselő elmondta, a városvezetés inkább sértegeti politikai ellenfelét, ahelyett, hogy érdemi párbeszédet kezdene.

– Fodor Tamás és a városvezetés vádaskodnak, amikor a város pereket vesztett és amikor nem annyi pénzt kapnak, amennyit ők gondolnak – folytatta a politikus, aki leszögezte, a polgármester elképzeléseit fideszes párttársai sem támogatták. – Akkor a bíróságot szidták, most az MSZP-t. Ez a vezetés egyetlen egyeztetést sem kezdett a város szocialista képviselőivel Sopron fejlesztése érdekében. Könnyen belátható, hogy a sajtón keresztüli üzengetés nem nevezhető egyeztetésnek. Ha tényleg a város lenne az első számukra, akkor nem szabadna ilyen gőgösen, lekezelően nyilatkozni senkiről.

(Az elmúlt napokban szerkesztőségünk helyt adott mind a városvezetés, mind pedig a szocialisták véleményének a városrehabilitációs pályázattal kapcsolatban, ezért a Kisalföldben zajló vitát a magunk részéről lezártnak tekintjük.)

Olvasóink írták

 • 9. nemelég 2008. május 04. 20:25
  „Feri, ha teljesen jogosan nem közölték le, mi a gondod?”
 • 8. Feri 2008. április 29. 16:30
  „Leírtam a véleményemet a Kisalföldről. Nem közölték le. Teljes joggal.......”
 • 7. látó 2008. április 29. 09:31
  „A Kisalföldet, tényleg ne keverjük bele a politikába az ugyanis egy tájegység! Maga a Kisalföld mint napilap ,pedig a neoliberálisok egyik vidéki szócsöve...erről ennyit!”
 • 6. elemista 2008. április 28. 20:15
  „Imre, a városvezetést a hozzám hasonló, itt élő fórumozók ostorozzák, többnyire nem igaztalanul. A Kisalföld szerintem korrektűl tájékoztat, őket ne keverjük bele a politikába. Ha a vezetés magyarázkodásáról, a másik oldal okolásáról írnak, akkor a vezetők vélhetően magyarázkodnak, és másokat okolnak. Azt írják, amit az interjú-alany elmond, különben "gáz" lenne. Ez ilyen egyszerű.”
 • 5. Nagy_Imre_BC 2008. április 28. 19:16
  „A jelenlegi varosvezetes ugy tunik allandoan magyarazkodik, kibuvokat keres, masokat okol. Nem elek Sopronban de erdekelnek a varos dolgai. Mivel a Kisalfold az egyetlen forum ahol a soproni hireket figyelemmel tudom kiserni felvetodik a kerdes. Tenyleg ennyire rossz politikaja van a varosvezetesnek vagy a Kisalfold ostorozza allandoan varosvezetest?
  Velemenyek erdekelnenek.

  Koszi,
  Imre”
 • 4. logika 2008. április 28. 10:56
  „A Soproni városvezetésnek- "A harag és a gyűlőlet, a lekezelő bánásmód - rossz tanácsadó!”
 • 3. Lois 2008. április 28. 06:48
  „Kedves képviselő urak!
  Sopron már úgy szerepel az országos szlogenben Szegedtől Debrecenig hogy a "hülyeseg és a hűség" városa, ezen már gondolkodni kellene.
  A Tűztorony képével és a hüség városa címmel ma már nem lehet idegenforgalomba versenyképes piac politikát folytanni, várost fejleszteni!
  Az adó fizetők forintját pedig jobban meg kell becsülni, és érdekeiknek megfelelően visszaforgatni, már ameddig van adó fizető! Nem a multikat támogatni!”
 • 2. csabazs 2008. április 26. 04:26
  „Nem a múlton kellene vitatkozni, hanem a máért és a jövőért tenni valamit.
  Amíg érdemben nem tudnak az önkormányzati képviselők együtt dolgozni addig Sopronban csak "áll" minden!

  Azért meg kell hagyni, hogy a soproni adófizetők pénzéből egész jól elvannak egymással!”
 • 1. FREDDY/S 2008. április 26. 04:09
  „A gőgös, lekezelő nyilatkozatokat az előző városvezetés tette, vagy már egyesek azt elfelejtették, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fényárban úszik a soproni közgyűlés - ÉLŐ

Sopron - Vita a távhődíjakról. Előkerül egy választási kampányfüzet. Úgy tűnik az egy órás áramszünet után a díszterem világossága jó hatással van a városatyákra. Még viccelődnek is a képviselők: derültséget okozott egy félmondat. Délután titkos szavazásokat tartottak, késő délután ért véget a közgyűlés. Tovább olvasom