Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Biczi: kérdőjelek a városvezetés körül

A fideszes városvezetés úgy tűnik, csak szavakban elkötelezett a nagy lehetőség, az Aréna felújítása mellett - mondta Biczi László (MSZP).

Sopron az ország női kosárlabdázásának a fellegvára. Játékosaink száz százalékos eredménnyel lettek bajnokok - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Biczi László (MSZP), soproni önkormányzati képviselő.

- Ez még akkor is komoly teljesítmény, ha a város, adóforintokból fenntartott lapjában, kissé furcsa mondatokat hallunk erről. A teljesítmény mögött álló kft. sikeresen működteti a csapatot, sőt majd 500 millió forint támogatást is nyert, amiből végre rendbe lehetne tenni, bővíteni lehetne a városi sportarénát.


A fideszes városvezetés azonban úgy tűnik, csak szavakban elkötelezett a nagy lehetőség mellett. Mivel csak kisebbségi tulajdonos, egyelőre nem hajlandóak támogatni a beruházást. Csak nyilatkozatok történtek eddig, de ezen kívül a kisujjukat sem mozdították - folytatta a politikus.

Vajon miért nem képesek végre hozzájárulni a felújításhoz? Milyen hátsó szándékok vannak az idő és kötélhúzás mögött?! A pénz megvan, rendelkezésre áll. Akkor mi tartja vissza a polgármestert? - tette fel a kérdést Biczi László.

Igaz, Fodor Tamás nem ment el az itthon játszott bajnoki döntő utolsó meccsére sem, és egyelőre nincsen foganatja annak a javaslatnak sem, hogy méltó módon köszönje meg a város ennek a tökéletes bajnokságnak a tökéletes lezárását.

Csakhogy a polgármesternek is be kellene látnia, itt nem csak róla, vagy az ő érdeklődéséről van szó, hanem annak a sok ezer szurkolónak és soproninak az érdekeiről, akik szeretik ezt a sportot, vagy egyszerűen csak használni szeretnének egy jól működő szép sportarénát - zárta Biczi László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iskola megmaradásért demonstráltak Peresztegen

– Iskolánk és benne a felső tagozat azért fontos, mert értéket képvisel, tart meg és hoz létre a jövőben is – jelentette ki Sellei Tamás polgármester. Tovább olvasom