Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Biczi - Vasárnap Sopronban is tüntetünk a Fidesz-kormány ellen

Sopronban vasárnap 16 órakor mi is ott leszünk a Fő téren, hogy együtt tiltakozzunk a Fidesz korrupt politikája ellen - közölte Biczi László (MSZP).
  
Egészen furcsa az, ahogyan a Fidesz viselkedik, legyen az a brókerbotrány, vagy az egyértelműen korrupciógyanús pályázati ügyek - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Biczi László, az MSZP önkormányzati képviselője.
öt éve vezetik az országot, a baloldal veszprémi győzelméig ráadásul kétharmados többséggel. Mindig mindent átvittek a Magyar Parlamenten úgy, hogy magukon kívül senki mással nem törődtek. Alaptörvényt írtak, iskolákat államosítottak, elvették a magánnyugdíj vagyont, megkötötték az oroszokkal az atomerőmű-szerződést és hosszasan lehetne még sorolni.

Mégis, most a brókerbotrány kellős közepén még mindig a régi nótát fújják és az MSZP-re mutogatnak.

Kiemelte: egészen elképesztő, hogy bár eddig a kormány emberei a most már letartóztatott Quaestor vezérrel paroláztak, sőt barátkoztak, most semmilyen következménye nincsen a korábbi tetteiknek.

És itt a legújabb ügyük is, ami megint több, mint gyanús. Az EU 700 milliárdos támogatást függesztett fel, mert 2010 után tucatjával találtak olyan pályázatokat és kifizetéseket, amiket egyértelműen a baráti cégekre szabtak és erősen túláraztak. Persze a Fidesz itt is megpróbálja belekeverni az 5 évvel ezelőtti kormányokat, de a kifogásolt szerződések érdekes módon mind 2010 után születtek.

Vajon, hogyan érinti mindez például a Várkerület, szintén EU-s forrásból történő felújítását?

Sajnos az élet sok területén lehet korrupcióval találkozni, azonban a Fidesz 2010 óta egy olyan állami gépezetet épített ki, aminek a fő feladata az aktuális barátok helyzetbe hozása és gazdagítása.

Hétvégén országszerte lesznek tüntetések a korrupció ellen. Sopronban vasárnap 16 órakor mi is ott leszünk a Fő téren, hogy együtt tiltakozzunk a Fidesz korrupt politikája ellen. Mindenkit várunk, akinek elege van már ebből a pökhendi, korrupt politizálásból - zárta Biczi László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikó István visszatér Sopronba - Jön a Csárdáskirálynő - fotó

Megtartották az olvasópróbáját Kálmán Imre Csárdáskirálynő című nagyoperettjének a Soproni Petőfi… Tovább olvasom