Kisalföld logö

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Beszakadt a nő dobhártyája az erős ütéstől

A mértéktelen italozás szóváltásba fordult, majd tettlegességgé fajult. Ennek következtében a vádlottak padjára került az a soproni férfi, akit súlyos testi sértéssel vádolt Monostori Zoltán ügyész a Soproni Járásbíróságon.


A sértett az élettárs. A nő a bíróságon elmondta, a férfi aznap is az egyik borozóban kezdte múlatni az időt. Az asszony éppen akkor jó hírt kapott. Bár a nő és az élettárs között akkorra már megromlott a viszony, az asszony arra gondolt, megosztaná a jó hírt a férfival. Azonban ez csak terv maradt, mert minden rosszra fordult. A meghitt hangulat helyett odahaza este szóváltás kerekedett, és a már erősen ittas férfi indulatból olyan erősen megütötte a nőt, hogy az hallotta a reccsenést, amint beszakad a dobhártyája.

Az alkohol sok büntetőperben játszik szerepet. A férfit súlyos testi sértéssel vádolják.
Az alkohol sok büntetőperben játszik szerepet. A férfit súlyos testi sértéssel vádolják.

Az italtól bódult férfinak ez sem volt elég, fenyegetőzött, hogy megöli. A konyhában késeket vett elő és a nőre rontott, aki viszont megvédte magát. Fülsérülése miatt később a győri kórházba szállították, ahol megállapították, harminc százalékkal károsodott a hallása.

A vádlott tagadta, hogy bántotta volna az asszonyt, de a bíró, dr. Gajdos Anikó keresztkérdéseire nem tudott választ adni, hogy akkor mitől romlott meg maradandóan a nő hallása. A bíró igazságügyi orvos szakértői vizsgálatot rendelt el, a büntetőpert elnapolták.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hercegre vetélkedővel emlékeztek Fertődön

A kastélyalapító herceg Esterházy „Fényes" Miklós 300 éve született. Tovább olvasom