Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Benzinkút üzemen kívül

Látszatra elkészült a soproni Tesco-benzinkút, mégsem üzemel. Olvasóink közül többen érdeklődtek: miért, mikor jön el a több helyen is olvasható „hamarosan”.
A benzinkút nem csak látszatra, a valóságban is elkészült – válaszolta érdeklődésünkre B. Nagy László, a cég projektmenedzsere. – Minden engedély a birtokunkban van, kivéve a használatbavételi, amelyet az önkormányzattól várunk, már hetek óta.

A problémát az okozza, hogy cégünk az Ipar körút 30. szám alatti területre van bejegyezve, a benzinkút pedig a 32. szám alatt épült fel, amely szintén a mi tulajdonunk. Amíg nem zárul le a cégbejegyzési folyamat erre az ingatlanra is, addig – úgy tűnik – nem fogadhatjuk az autósokat. Az önkormányzat ugyan jogszerűen jár el, de egy kis megértéssel kiadhatná legalább az ideiglenes használatbavételi engedélyt. Tíz emberünk vár arra, hogy munkába léphessen, nem szólva az autósokról, akik nálunk is naponta érdeklődnek.

Szerettük volna az önkormányzat véleményét is megkérdezni a Tesco-benzinkút körüli huzavonáról, de két nap alatt sem volt senki a polgármesteri hivatalban, aki válaszolt volna a sajtóreferenshez eljuttatott kérdéseinkre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Frissítik az értéktelen nádast

Mintegy hetven hektáron égetik a vízügyi igazgatóság emberei a Fertő tavon a nádat. Tovább olvasom