Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Bemutatóra várják a gyerekeket vasútállomáson Sopronban

A Közlekedési Kultúra Napján, május 11-én (péntek) vasúti és közlekedésbiztonsági bemutatókkal várja az érdeklődőket a GYSEV Zrt. Sopronban.
A vasútállomás I-es vágányán egy vasúti személykocsi és egy mozdony áll majd. Az érdeklődők vasútbiztonsági szakemberek vezetésével felmehetnek a járművekre, megismerhetik azok működését és lehetőség lesz a mozdony vezetőállásába is bemenni. A vasúttársaság célja, hogy a biztonságos vasúti közlekedés szabályairól tájékoztatást adjon.

Az érdeklődőknek bemutatják az utastájékoztatás rendszerét, emellett lehetőség lesz felmenni az állomási irányító toronyba és az üzemirányító központba is. Az I-es vágány mellett, a régi gőzmozdony előtti területen a vasúttársaság felállít egy mini KRESZ pályát, amelyen a közúti és a vasúti közlekedés, ill. a vasúti átjárók biztonságos használatáról kaphatnak információt az érdeklődők.

A látogatásra május 11-én, pénteken 9.00 és 12.00 óra között van lehetőség. A GYSEV Zrt. kéri, hogy szervezett csoportok előre jelentkezzenek a sajto@gysev.hu e-mail címen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ő a Fertő-tóban talált magyar prostituált gyilkosa - fotó

Ő a Fertő-tóban talált magyar prostituált gyilkosa - fotó
Alfréd U.-t az utóbbi napokban csak bécsi kannibálként emleget a világsajtó. Tovább olvasom