Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Bemutatják a jelöltjüket

Sopron - A Jobbik Magyarországért Mozgalom városi alapszervezete kedden délután hat órakor lakossági fórumot tart a MTESZ-székház I. emeleti előadótermében.

A rendezvényen bemutatják a soproni választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelöltjét, majd a Jobbik 2010-től az Országgyűlésben címmel előadást tart Sneider Tamás alelnök.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Kikelet 2009. december 13. 23:06
  „Tisztelt "vitriol2" !
  Nem érek rá a Prónay-t gyalázó viszont válaszára reflektálni. Talán holnap.....
  A Jobbikon kívül nincs más alternatíva! Biztos ott is vannak kifogásolható jelöltek, sőt téglák is. Remélem a szavukat be is tartják és az elmúlt 20 évben először ők lesznek az a párt aki azt teszi amit mond!
  A Jobbik jelöltjeit ne merje egyik politikai oldal sem fikázni! Az MSZP és az SZDSZ képviselői, szavazói pedig jobban teszik ha a szájukat sem nyitják ki!!!! Akármilyen tróger embert is állítana a jobbik, az eddigi garnitúrának nincs erkölcsi alapja megszólalni sem! Tudja....ez olyan bagoly-veréb szindróma!”
 • 21. vitriol2 2009. december 13. 05:59
  „moderálva off”
 • 20. TancsKaszabell 2009. december 12. 17:49
  „Igen ! Magam is kíváncsi vagyok milyen szempontok szerint moderálnak az elmúlt napokban? Mert a felhasználói szabályzatukat rendre figyelmen kivül hagyják.
  Ismét elkezdtem gyűjteni a negatív példákat,rövidesen közérdekűnek minősíthető kérdést intézek a főszerkesztő úrhoz,mint a múltkor !”
 • 19. vitriol2 2009. december 12. 17:19
  „zooberon 2009.12.12. 11:53 :ű
  hát igen az "érveid"???
  - nem vagyok Karesz
  - nem vagyok érdeklet semilyen "bizniszben"
  de abban igen érdekelt vagyok hogy tényleg megismerjék "pártod" hátterét-köztörvényes alvezérek, .... kötödések, buzizo párt fönökasszony ki sok léát kapott -ja és dijat- a homosexuálisták "érdekében" kifejtett tevékenységérét, nyilas ellenforadalmár "névadok" soroljam még?ű
  de tudod a 18-ban Rolad és elv-társaid "vitakézségéről" már irtam:
  "ugye cyborghungaristás érvek ellen, "oldalatokon" nincs érv?Én leirtam, hogy miért is tartom a "pártotokat" annak aminek, és TI? nincs ellenérv- csak egymondatos "semmi", de már az is jo jó ocsmányságaitok már nem kerül be."”
 • 18. vitriol2 2009. december 12. 07:05
  „ugye cyborghungaristás érvek ellen, "oldalatokon" nincs érv?Én leirtam, hogy miért is tartom a "pártotokat" annak aminek, és TI? nincs ellenérv- csak egymondatos "semmi", de már az is jo jó ocsmányságaitok már nem kerül be.”
 • 17. vitriol2 2009. december 11. 09:09
  „uribe 2009.12.10. 18:42 !!
  tényleg ki is a jelölt? azok közül valok tán akik -nem is olyan régen- egy "körforgalmat" akarták megbénitani?Ja és ha valaki tényleg ismeri pártját-tudod amit a felsorolásban is leirtam- az azzal szokott azonosulni, mert másképpen nem lehet "jelölt".tehát elfogadja a "kurucinfo által képviselt- és a jobbik alelnöke által a jobbik vezetésébe "bevitt" szélsőjobbos(nyilas fasiszta) eszméket is, tudod az ki eltudja fogadni, hogy a BETILTOTT gárdájuk:
  - olyan vezetökkel küzd a bünözés ellen kik maguk is bünözök,ill. a ellenforradalmár nyilas külünitményeket szervezö lehet a névadojuk, hát az azonuls az ellenforradalmi nyilas eszmékkel is.
  Azoknak és elv-társaiknak nem szükséges nyilaskarszalagot és egyéb náci/fasiszta/ jelképeket viselniük, ha már NYILTAN ELTUDTJÁK fogadni egy echte antiszemiat/nyilas névadot is.azá is válnak=nyilas/fasiszta akárkiké.Tudod ha én kiállnék mondjuk Sztálin és egyéb vörös diktátorok mellett, nyugodtam mondhatnád rám hogy vöröskomcsi vagyok, de tölem ilyen sose olvashattál.Söt a jelenleg hatalomban lévő baloldali pártrol sem olvashattál Tölem "dicsöitő" sorokat sem. Hát erről ennyit.”
 • 16. vitriol2 2009. december 11. 05:48
  „""kikelet"- és egyéb cyborghungaristák:
  én is tudom, hogy volt vörös majd fehér terror, de tudjátok az, hogy erről"az Ébredő Magyarok Egyesülete (ÉME) és az Etelközi Szövetség vezetőségi tagja. 1921 okt.-ében, a második királypuccs idején megtagadta a legitimista katonai egységek megtámadását, ezért Bethlen és Gömbös félreállította és kizáratta az Etelközi Szövetségből. 1921-benn nyugdíjazták. Ettől kezdve a szélsőjobbról bírálta a kormányzatot és részt vett a jobboldali megmozdulásokban (Vannay-puccs).
  A nyilaskormány idején újabb különítményt kezdett szervezni. A II. világháború utolsó hónapjaiban tűnt el. A nyilasok számára 1942 - 43-ban írt, Csehszlovákiában megtalált naplója feljegyzéseit 1963-ban publikálták." tényekről nem irtok az csak azt támasztja alá, hogy Ti is egyetértetek a jobbik nyilas "szimpátiájával" Ja és amit én írtam elsőször az erröl is szolt:
  "és a jelöltséghez milyen "kritériumoknak" kell megfelelni?
  - többszörös bűnelkövetés(lásd: a gárda megyei vezérei közül többen többszörös bűnelkövetők)
  - valamelyik nyíltan nyilas és fasiszta eszméket "közvetítő" honlap szerkesztőségének tagsága(lásd: a jobbik... alelnök "kurucinfos" szerkesztősége)
  - lehetőleg minden pártoldalon valamilyen "magas"pozíció betöltése(lásd: M.K. esete ki Fidesztől egy ENSZ. funkciót "kapott", az MSZP. miniszternek akarta
  - "kimutatható" kapcsolat hazai és külföldi szélsőjobbos (lehetőlég fasiszta/nyilas) szervezetekkel”
 • 15. Kikelet 2009. december 10. 21:40
  „Tisztelt Vitriol2!
  Prónay parasztokat nem öletett meg! A parasztokat a lenin fiúk (95% - ban zsidó származásúak) ölték meg válogatott módszerekkel!
  Zsidókat tényleg megöltek Prónayék. Nem hinném, hogy Prónay tehet róla, hogy a Tanácsköztársaságnak nevezett állatias soviniszta tombolás szervezői, felbujtói és kivitelezői szinte 100% -ban 2. generációs" kazárok" voltak. A legnagyobb szarkeverők a liberális pesti értelmiségiek (zömében újságírók) voltak!
  A történelmi eseményeket térbe és időbe kell helyezni, nem a mostani torz szemüvegen kell vizsgálni!
  Angliában sem reagáltak volna humánusabban. (sőt!)
  Abban a káoszban más lehetőség nem volt, ki kellett vágni a daganatot! (Sajnos nem vágtak ki eleget!)
  Nem 45 -ben nem halt meg! A budai vár védelmében megsebesült és az oroszok elvitték szibériai körutazásra....”
 • 14. uribe 2009. december 10. 18:42
  „joco <moderálva> azt legalább tudod ki a Jobbik jelöltje ?”
 • 13. zooberon 2009. december 10. 11:17
  „Karesz! Nyugodj meg kérlek! Tudod, árt az egészségednek.... <moderálva>”
 • 12. vitriol2 2009. december 10. 10:45
  „moderálva off”
 • 11. vitriol2 2009. december 10. 09:29
  „Bocsi cyborghungaristák! de ez is ide tartozik- köztörvényes "szekcio" kimondottan/gárdista(betiltott gárdista alvezér részére:
  a <moderálva>gárda honlapjárol "idézve":
  "Zala megyei szakasz:
  Dolgos Péter kapitány elérhetősége:
  Email: .............hu:
  erröl a .....rol van szo:
  "Hétszer volt büntetve - utoljára 2005-ben elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakért, könnyű testi sértésért és ittas járművezetésért - a gárda 41 éves Zala megyei parancsnoka, Dolgos Péter."(hvg)
  hát ugye igy kell "küzdeni" a bünözés ellen. Most ha igy belegondolog ez a bagázs küzd-többekközt: a homokosok ellen- hát mennyi "buzi" lehet köztük?”
 • 10. vitriol2 2009. december 10. 09:24
  „9. zooberon 2009.12.10. 08:55 !!!!
  láttom- bocsi -olvasom megint nincs ellenérved. Hát tudod a pártod- tudod- a jobbik... párt csak már olyan mint alább leirtam.
  lehet, hogy az ...jelőlés egy kicsit "erős" de a nyilas kötödést nem tudodm másként "regisztrálni", tudod két hasonszörü bandárol van szo, csak az egyik .... a másik német :
  ja és miért is "gondolom a jobbik... akárminek a nyilasokhoz valo "vonzodásukat-kötödésüket? egy -a sok közül- példa erről:
  a ....gárda egyik szakaszát így "hívják":
  Pronay Pál szakasz (Nagykanizsa).
  hát erről a ellenforradalmi/nyilas foszerről van szó:
  Prónay Pál


  (Romhány, 1874. nov. 2. - ? , 1944 v. 1945): alezredes. Bp.-en a Ludovika Ak.-n végzett. Az I. világháborúban a Jászkun huszárezredben szolgált és mint százados szerelt le. A Tanácsköztársaság kikiáltása után Szegedre ment s 1919. jún.-ban a leszerelt tisztekből, altisztekből különítményt alakított. A tanácshatalom bukása követő hónapokban különítménye vidéken és Bp.-en tömegesen kínozta meg és végezte ki a kommunista vezetőket, parasztokat és zsidókat. 1921-ben a burgenlandi Ny-mo.-i bandaharcok egyik vezére, az Ébredő Magyarok Egyesülete (ÉME) és az Etelközi Szövetség vezetőségi tagja. 1921 okt.-ében, a második királypuccs idején megtagadta a legitimista katonai egységek megtámadását, ezért Bethlen és Gömbös félreállította és kizáratta az Etelközi Szövetségből. 1921-ben nyugdíjazták. Ettől kezdve a szélsőjobbról bírálta a kormányzatot és részt vett a jobboldali megmozdulásokban (Vannay-puccs).
  A nyilaskormány idején újabb különítményt kezdett szervezni. A II. világháború utolsó hónapjaiban tűnt el. A nyilasok számára 1942 - 43-ban írt, Csehszlovákiában megtalált naplója feljegyzéseit 1963-ban publikálták.

  hát ugye NEM VÉLETLEN AZ ELNEVEZÉS <moderálva...>”
 • 9. zooberon 2009. december 10. 08:55
  „Karesz! Nyugodj meg kérlek! Tudod, árt az egészségednek.... <moderálva>”
 • 8. vitriol2 2009. december 10. 06:20
  „Moderátor!!!!
  Őn szerint egy olyan honlap ahol a nyilas /náci / fasiszta eszméket és tetteket nyiltan "közvetitik" az nem az aminek én az egye4sben leirtam:
  -" valamelyik nyiltan nyilas és fasiszta eszméket "közvetitő" honlap szerkesztöségének tagsága(lásd: a jobbik... alelnők "kurucinfos" szerkesztösége"
  és ha az ilyen eszméket kzvetitő egyik szerkesztöje lehet a jobbik alelnőke miért nem irhatom, hogy JOBBIKOSS?”
 • 7. vitriol2 2009. december 10. 06:15
  „5. zooberon 2009.12.09. 14:19 !!!
  tudod kedves cyborghungarista, a "moderátor" tudja és Te is többször olvashattad volna azt tényekkel alátámasztva amit az 1-ben "pártodrol leirtam, de tudod ha időm engededné folytathatnám "pártod" "dicső" tevékenységeinek felsorolását, de csak egy :
  az "első"asszonyotok, tudod M.K. a buzikat nem "kedvelő "pártod egyik vezetője, korábban a homosexuálisok érdekében kifejtett"tevékenységért" dijat és Qrva sok pénzt kapott.
  Tudod a tényeket nem lehet kimoderálni.
  Na de ha Te bármelyik a"felsorolásomban" szereplő tényt cáfolod én magam kérem a moderátortol szövegem TELJES kimoderálását”
 • 6. vitriol2 2009. december 10. 06:07
  „5. zooberon 2009.12.09. 14:19 !!! tudod ezeket a sorokat irta a HVG, és ezeket a sorokat nem cáfolta meg senki a jobbik... párt részéről sem:
  "Alighanem így fordulhatott elő, hogy Fejér megyei parancsnoknak választották meg a nyolcvanas évektől fogva hatszor, utoljára 2002-ben elkövetett cselekmény miatt büntetett Herman Istvánt. Őt többnyire gazdasági cselekményekért (sikkasztás, csődbűntett, hanyag kezelés) vonták felelősségre, de felfüggesztett szabadságvesztést kapott súlyos testi sértésért, pénzbüntetést pedig garázdaságért. Az 53 éves Herman egyébként ökölvívóedző, amatőr mérkőzésvezető, családi cége, a Herman Box Promotion Bt. pedig versenyeket szervez. A megyei gárdaparancsnok - aki egy interjúban tisztelete jeléül "igazi magyar szittyának" titulálta Erdei Zsolt ökölvívót - volt az, aki a gárda honlapján búcsúztatta a Fejér Megyei Árpád Vére Zászlóalj saját halottját, egy nemrégiben elhunyt 42 éves férfit. Egy csóri gárdista által a fiát gárdatagnak szánó gondoskodó édesapaként jellemzett "bajtársat" és "nemzettestvért" korábban 7 év 8 hónap fegyházra ítélte a bíróság erőszakos közösülés, szemérem elleni erőszakos fajtalanság, folytatólagosan elkövetett megrontás, természet elleni erőszakos fajtalanság miatt.

  Hétszer volt büntetve - utoljára 2005-ben elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakért, könnyű testi sértésért és ittas járművezetésért - a gárda 41 éves Zala megyei parancsnoka, Dolgos Péter. A leghosszabb bűnlajstroma a Magyar Országos Véderő Egyletben is aktív két gárdistának van. Egyikük egy mindössze 34 éves Békés megyei férfi, akit 1999-2002 között nyolcszor büntettek, egyebek mellett különös visszaesőként elkövetett lopássorozat és rablás miatt. A másik, 10 évvel idősebb biztonsági vállalkozó férfi, aki Szolnok környékén aktív, őt gazdasági (adócsalás) és erőszakos tettek (egyebek mellett súlyos testi sértés, garázdaság, rongálás) miatt ítélték el összesen tízszer, az ellene hitelsértés miatt indult eljárás még nem fejeződött be. Kiemelésre érdemes még az internetes fórumokon is rendszeresen szereplő orosházi gárdista, aki társtettesként elkövetett kényszervallatásért kapott felfüggesztett szabadságvesztést (ami arra utal, hogy valamelyik fegyveres testület tagja volt valaha).”
 • 5. zooberon 2009. december 09. 14:19
  „Karesz, ne idegesítsd fel magad,mert még a végén ismét a neurológián kötsz ki! Akkor a mikulás biznisz nem jött össze, most meg a Jobbikban sem látnak szívesen? Ej-Ej! Moderátor, Te meg válogasd meg, hogy miket törölsz!

  Moderátor! Ha már törölsz, akkor ezeket is töröld, jó!!!!!!!!!!
  "- többszörös bünelkövetés(lásd: a gárda megyei vezérei közül többen többszörös bünelkövetök)"
  vagy éppen ezeket:
  "jobbik... alelnők "kurucinfos" szerkesztösége"

  vagy ezek jobb, ha benne maradnak?”
 • 4. fmarco 2009. december 09. 12:34
  „A fair play szellemében sok sikert kívánok a jelöltnek, de előttem szólóhoz annyit hozzáfűznék, hogy természetesen elég a tolvajokból bármekkora pártban is vannak! Véleményem szerint egyesek túl nagy reményeket fűznek a Jobbik tevékenységéhez... Ők csalódni fognak, ez biztos. Egy mérsékeltebb hangvétel szerintem mindig jobb eredményeket hozhat.”
 • 3. Miértmagyar? 2009. december 09. 12:04
  „Sok szerencsét a jelöltnek!Remélem sok szavazója lesz és új élet kezdődik Sopronban!Elég már a hitvány zsebpiti nagy párti tolvajokból!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Turisztikai egyesület alakult

Tizennyolc taggal alakult meg Hegykőn a turisztikai egyesület. A cél az, hogy összefogják a helyi… Tovább olvasom