Kisalföld logö

2018. 09. 25. kedd - Eufrozina, Kende 8°C | 14°C Még több cikk.

Belefulladt a Tómalomba egy 25 éves soproni fiú - galéria

Vízbe fúlt a nagy Tómalmon egy 25 éves soproni fiatal kedden kora délután. A fiú barátjával akarta átúszni a tavat, ám elmerült. Mire kimentették, már nem élt, az újraéleszés is sikertelen volt.

Tragédiával végződött a fürdőzés egy soproni fiatalember számára kedden kora délután. A 25 éves férfi barátjával indult átúszni a tavat, amikor hirtelen elmerült. A másik fiatalember hiába próbálta, nem tudta kihúzni a vízből barátját.

Galéria! Fotók: Magasi

Kiúszott a partra, hogy segítséget kérjen, de mire a fürdőzők segítségével partra emelték, a fiú már halott volt. A kiérkező mentők hiába próbálták, nem tudták újraélszteni.

A Tómalmon - és ezzel a soproni és környéki strandokon - idén ez az első halállal végződött fürdőzés.

Tómalom - utoljára 2003 júniusában történt tragédia...
Tómalom: utoljára 2003 júniusában történt itt tragédia, akkor egy 55 éves soproni férfi tűnt el. Holttestét két nap múlva találták meg.

Olvasóink írták

130 hozzászólás
 • 130. monoka89 2010. július 28. 16:28
  „nagyon hiányzik.....”
 • 129. Ív 2010. július 28. 11:25
  „Ma 1éve hogy elmentél! Hiányzol!”
 • 128. monoka89 2009. szeptember 07. 14:19
  „hiáyzol pisti!”
 • 127. monoka89 2009. szeptember 04. 23:02
  „sziasztok!ELŐSZÖR IS KÖSZÖNÖM A RÉSZVÉT KINYILVÁNÍTÁSOKAT. szerettem volna már hamarabb is írni de nem volt rá erőm...
  de már ezt nem tűröm szó nélkül....
  eddig nem is érdekeltek a hozzá szólások ,hiszen úgyis én tudom az IGAZSÁGOT!
  Ami július 28.-án történt az egy nagy tragédia és veszteség a számunkra.
  hiszen a bátyámról van szó.
  Arról az emberről van itt szó aklivel együtt nőttem fel.Aki mindig megvígasztalt ha valami bántott.
  Aki segített nekem a suliban,tanította nekem a matekot,az angolt,mert nagyon okos volt.
  sokan nem tudják de angol-német tanárnak készült.de mivel egy kicsit barna volt egyből lenézték,mondván :hülye tanulatlan cigány.
  pedig okkosabb volt ő bármelyikünknél.
  nem tudtál olyan kérdezni tőle amit ő nem tudott volna.
  és te"kedves" igazságot.CSAK NEVETNI TUDOK RAJTAD!ki a fene vagy?szeretnék veled "megismerkedni".tudod érdekes,a testvérem halála óta a családdal 2 szer voltunk kint megemlékezni a keresztnél.összeszedni a halott virágokat és sírni.mondcsak mi a fenéért kell szekálnod minket.bántottunk mi valaha?soha nem is találkoztunk!mi csak felejteni akarjuk ezt a nagy fájdalmat,amit csak az idő tud megoldani.te meg itt jössz a hülye kitalált storiddal.meg fenyegetőzöl a gardistákkal?felőlem höjetsz akárkikkel te úgy is a pokolba kerülsz a hazugságaiddal.és úgy teszel mint1 szende szűz.?!egyébként meg csak hogy mindenki tisztában legyen.csuka istván,Angelus Alexis-t elhamvasztottuk.itt van elöttem.egy gyönyörűszép urnában amit magam választottam.a nappalinkban van és ő már csak így tud rám vigyázni.aki meg nem hisz nekem az járjon utána.aki pedig a titokzatos gardista igazságot-nak hisz ,aki felvállalni magát nem meri mert agyilag zokni ,akkor fogjon kezet ezzel a bolonddal,és találjanak ki együtt ilyen provokatív storykat,csak ha lehet úgy csináljátok hogy ne bukjatok le. ááááááááááááááá IDIÓTÁK”
 • 126. totika8610 2009. augusztus 04. 00:01
  „Szerintem kedves "igazságot" Ne dobálózz szavakkal legyél ember és állj ki a nagy igazságaiddal és belső infóiddal a család elé !!!!!!!!
  Ismeretlenül én is mernék pofázni,szerintem a gárdát meg végképp hagyd ki a dologból...
  Az meg hogy a család megint kiment RÁGAlOM és ha így is lenne sincs közöd hozzá hogyan intézik el,különben meg te is kimennél mert érdekelne mi történt,még is mit vársz egy gyermekét elvesztő édesanyától???
  Ne érdekelje mi történt??
  Ne csináld a vérlázítást pont az ilyen okos emberek miatt mi te kedves "igazságot" vannak a lincselések,mert belevonsz mindenféle kamu dolgot a történtekbe csak hogy hangoztathasd a politikád,miért tán Budaházy barátod kihúzta volna őt??????????????? Ma végső útjára kísértük őt és a történet itt és ezzel Befejeződött a család egyszer majd lenyugszik,mint mindannyian úgyhogy le vannak sz..va a belső infóid,sajnos ami történt megtörtént nem tudunk változtani a dolgokon de azt nem tűröm el hogy tovább sértegesd Alex családját,hagyj nekik békét nyugodalmat kedves oknyomozó riporterünk és menj a pokolba a hazugságaiiddal mert már túl messzire mentél velük.................”
 • 125. Kipla 2009. augusztus 03. 22:54
  „Egyet értek igazságot hozzászólásával!Ezekről az apró megnyílvánulásukról is kéne cíkket írni!!!
  Előrre is köszönjuk!”
 • 124. igazságot 2009. augusztus 03. 10:15
  „Sajnálva hallottam tegnap egy belső informátoromtól, hogy tegnap megint kint voltak a kiscsálád tágjái a tómalmon és már megint az úszómesterekkel kötekedtek és fenyegetőztek. de érdekes módon a rendőrség szó hallatán mindig elmenekülnek... úgy kötekedtek tegnap is hogy már megint nem is az a műszak dolgozott
  van egy dolog amit sajnálatosnak tartok és van egy dolgot amire felszeretném hívni a figyelmet!
  sajnálatos számomra az, hogy ezeket a híreket amiket ide leírok a kisalföld nem nyomozta ki hogy valóban így volt és írtak volna róla egy cikket vagy a családnak egy levelet amiben felkérik őket hogy nyugodjanak le! mert az lesz az igazi tragédia ha valakit megint meglincselnek... és nem biztos h a magyarság majd azt is tűrni fogja...
  a másik meg az a családnak ismerősöknek szól... mi a fenéért csinálják még mindig az agyukat??? miért kell mindig másokat hibáztatni? a mAguk fia/ismerőse sem volt szent! ez az állandó önítélkezés, nem szeretném ezt folytatni, de egy valamire felszeretném hívni a figyelmet mindenképp! temessék el a srácot békében, hagyják békén a DOLGOZÓKAT, mert ah így folytatják megfogja tudni a gárda is meg a jobbik is vagy még sorolhatnám a szervezeteket és nem hiszem h a szegény srác arra vágyna h ilyen országos felhajtás legyen körülötte. Elvileg maguk annyira szerették, akkor miért nem hagyják békében nyugodni? azért vannak a hatóságok majd ők ítélkeznek, törvényesen és nem megkülönböztetően! csak ezt szerettem volna elmondani”
 • 123. Palintahinta 2009. augusztus 02. 19:05
  „...és azt is szeretném elmondani, hogy igazán sajnálom, ha valakinek gondja van az én gondolataimmal, kérdéseimmel.( Illetve az is igaz, hogy én nem voltam ott a baleset napján.)
  De gyakran járok a Tómalomra, és ha bele gondolok, hogy a hugom, vagy bármelyik rokonom, barátom, ismerősöm így járhat... . Hát ez elég szörnyű. Tehát én, ezért írtam ide. Sajnálom!

  Részvétem a családnak, barátoknak, ismerősöknek!”
 • 122. Palintahinta 2009. augusztus 02. 18:51
  „Elnézést kérek, hogy pont ide írok, de kisnyanyának üzeném, hogy lehet, hogy sok embernek van itt helyesírási, illetve gépelési hibája, de ha egyszer ezt valaki megemlít´i, mint például te, az legalább írja le helyesen, a kötözködni szót, mert ez neked nem sikerült...
  Még egyszer elnézést az üzenetért ! de ezt nem tudtam szó nélkü hagyni...Bocsi.”
 • 121. kisnyanya 2009. augusztus 01. 21:34
  „Szerintem szép dolog,ha valaki így vesz búcsút utoljára az ismerősétől,barátjától!Egyébként meg a sokan csak kötöszködnek ahelyett,hogy írni megtanulnának!Inkább nem idézek,de nem sokkal van alattam...na ennyit akkor a kötöszködőkről!”
 • 120. sopronicsaj 2009. augusztus 01. 21:23
  „Ő az egyik legjobb ember volt, akit ismertem valaha, és bánom hogy nem ismerhettem meg jobban:(! Vigyázz RÁNK Alex!!!!!!
  Kriszti”
 • 119. Valaki89 2009. augusztus 01. 10:44
  „Igen lolita! Ebben igazad van,hogy ez egy olyan oldal ahol mindenki elmondhatja a véleményét,gondolatait! Csak tudod az nem mindegy, milyen stílusba és,hogy mit tartalmaz az adott szöveg! Úgy gondolom egy kicsit elkanyarodtunk a témától és egy-két hozzászólás már nem ide tartozik! Ezt az oldalt nem csak ismeretlenek olvassák,hanem a fiú családja,barátai is! Őszintén Neked,hogy esne ha neked bántanák a testvéredet vagy éppen a legjobb barátodat? Akkor is azt mondanád,hogy persze írjátok csak le a véleményeteket? Vagy akkor pont Te lennél az aki a sarkára állna és azt mondanád,hogy esetleg ezt mégse kéne...Én is azt mondom,hogy mindenki írja le a véleményét csak mielőtt elküldi olvassa át még egyszer és gondolja át azt,hogy esetleg nincs-e benne valami bántó! A másikban is igazad van,hogy ez az oldal nem részvét gyászjelentés oldal,ahogy Te fogalmaztad! DE vannak még olyan emberek Magyarországon (Hála Istennek), akikbe van még empátia és együtt próbálnak gyászolni a fiú szeretteivel,barátaival...”
 • 118. plasztikhattyú 2009. július 31. 23:39
  „Úgy látszik egyeseknek jobb dolga nincs mint itt kritzálni másokat, ki hol fürdött, ki ugrott ki nem.....sajnos már KÉSŐ:(akinek gőze sincs mi volt hogy történt unalomból okoskodásból irogat,hallgasson inkább.Főleg aki nem tud helyesen írni.....R.I.P. Alex a családnak pedig részvétem:egy 2 gyermekes anyuka”
 • 117. lolita 2009. július 31. 23:01
  „Ez egy forum ahol mindenki elmondhassa a sajat velemenyet,tehat hozzalehet szolni különbözö temahoz,ez nem siratohaz,nem reszvet oldal ,es nem gyaszjelentes.Mindennek megvan a modja,ideje ,helye.Valahol ezt is megkellene mar erteni.”
 • 116. KisLulus 2009. július 31. 22:37
  „hihetetlen!!erre csak ennyi tudok mondani!összertartanak a magyarok?persze...ahelyett hogy mindenki gyászolna csendben,itt mindenki szapulja a másikat.gyászoljatok emberek,ne szapuljatok..és Locsi igzad van.aki ottsem volt,annak van a legnagyobb hangja...
  most Alexhoz szolo,mert tudom hogy hallja..:ne törödj velük.akik nem is ismertek ők itt okosítanak,de mi tudjuk mi történt.nagyon hiányzol.szeretünk.és szeretni is fogunk míg csak élünk.nyugodj békében:(

  "Messzi útról jöttünk
  Mennybolt mérte röptünk,
  A hajnal zöld poharában
  Dérré vált sok könnyünk."

  "Hiába ültetünk sírodra virágot,
  eltemettünk ide egy egész világot.."”
 • 115. Miértmagyar? 2009. július 31. 11:39
  „Nem kéne rasszként kezelni az esetet.Sopronba eddig ez nem volt jellemző!Mi jól megvoltunk itt!Nagyon sajnálom a történteket,de most a gyásznak van itt az ideje,nem a törlesztésnek!!Részvétem Alex!-és a családnak is!”
 • 114. Kipla 2009. július 30. 20:34
  „Részvétem mindenkinek!
  Nagyon sajnálom hogy mostanában azt kell tapasztalnom ,hogy itt Magyarországon a szabályok csak azért vannak a többség szemében , hogy azokat megkell szegni!!!Igen mert büntetlenül megtehetjük!Annyira dicséritek az osztrák területet a fertő tóról ott viselkednétek úgy mint idehaza azt hiszem meglenne a következménye!Annyira mégsem lehet jó mert ha megnézitek a magyar oldalon a többség osztrák vendég.
  Igen az úszómester a tűző napon "üldögél"mert árnyékos helyre nem mehet mert azon a részen nincs.
  Az ő teste is felhevült, gondolom mindenkit sértett volna ha előtte még beáll a tús alá és úgy úgrik a vízbe nehogy ottmaradjon még ő is persze ez sokakat nem érdekelt volna!
  A kijelölt strandrésznél meg igen is kinnt vannak a mélyvíz táblák.Azon túl már mindenki a saját belátása szerint úszik túl akár a túloldalra.Én a dunán nagyon sokat töltöttem egy szónak is száz a vége a vízet tisztelni kell!!!!!”
 • 113. Palintahinta 2009. július 30. 19:40
  „Nem uszításként szeretnék írni, és nem lázaítani akarok....de lenne néhány kérdésem:

  1.) Hogy lehet, hogy egy úszó előbb odaér, mint egy csónakos, amelyet ahogyan láttam már nem

  is evezővel kell hajtani?

  2.) Hogy lehet az hogy az úszómester nem ugrott be a vízbe, csak egy fele akkora csáklyával

  fodrozta a vizet, mint amelyben a szerencsétlenül járt elsüllyedt?

  3.) Az úszómester, miért ment vissza a fürdő területére? Hiszen mentőt szerintem már mások

  is értesítették.Neki nem az lett volna a dolga hogy képesítése szerint segítsen?

  4.) Hol van az a fürdő területén feltüntetve, hogy meddig szabad beúszni a tavon? és egy

  héttel ezelőtt, mit kereset az úszómester a túlparton ha egyszer az már nem tartozik a fürdő

  területéhez?

  5.)És mi van akkor ha én, mint fizetővendég a túlpart közelében úszom, és egy hirtelen

  rosszul lét miatt elmerülők, ki az a személy aki a segítségemre siet? Vagy mi van ha a

  túlpart közelében a vízibicikliről es´em a vízbe?

  6.) Ez nem minősül cserbenhagyásnak, hiszen ha az utcán baleset történik és nem segítek,

  akkor megbüntetnek.

  és ezeket a kérdéseket szerintem még sokan felteszik....

  végül minden elismerésem, azoknak akik segítettek a mentésben!

  illetve RÉSZVÉTTÜNK A CSALÁDNAK.

  BIG”
 • 112. kmmk 2009. július 30. 19:30
  „moderálva”
 • 111. info2009* 2009. július 30. 19:15
  „A Fertőn, Illnitznel homokos a strand - csak a magyarok nem tudjak.”
130 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalmár István: Sopron lemaradt a versenyben

Sopron - Annak ellenére, hogy 150 millió forintot költ Sopron városmarketingre, menthetetlenül… Tovább olvasom