Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Bedrogozva, piásan vezetett: benzinkúton rohant egy autóba a kisbusz

Csütörtökön éjjel egy Toyota kisbusz ütközött egy soproni benzinkúton álló Opel Corsába. A vétkes söfőr ittas, és drogos állapotban vezetett.
A kisbusz Sopron belterületén, egy töltőállomásra kanyarodott be, amikor vélhetőleg ittassága valamint feltételezhetően bódítószerek hatása alatt elvesztette uralmát a jármű felett és nekiütközött a tőle jobbra a töltőoszlopnál várakozó Opel Corsának.

A balesetet okozó kisbusz vezetőjét és utastársát a mentők kórházba szállították vérvételre.

A baleseti helyszínelés során a kisbusz kesztyűtartójából alufóliába csomagolt fehér por került elő. A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói által használt gyorsteszt szerint a por nagy valószínűséggel amfetamin származék.

Személyi sérülés nem történt, a balesettel okozott kár kb. 250.000 Ft.

Az ügyben büntetőeljárás indult.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Vita-Max 2010. szeptember 20. 13:17
  „Ha a 20 ezer forint alatti szabálysértéseket mostanság három napi elzárással súlytják,akkor Ők mennyit kapnak??????
  Kiváncsi lennék rá....”
 • 38. Majdrájössz;) 2010. szeptember 19. 21:32
  „Sziasztok!!!!!
  Első sorba annyit szeretnék közölni veletek 2 nevelt gyermekem édesannyuk várt otthon.Az embert távol a családjától unalmába sok mindent csinál hát sajnos énis ebbe a cipőbe estem.Kipróbáltam valamint amire azt mondták legalizált.Elájultam a volán mögött,de SZESZES ITALT CSAK A MELLETEM ÜLŐ személy ivott.Nem emlékszem semmire,de azt tudom,hogy felébredés után közölték velünk,hogy balesetet szenvedtünk!!
  7év után tönkre tettem saját magam megemészteni nem tudom mostsem!
  De köszönetett mondtam annak a benzinkútas úrinak akinek a lélek jelenléte mentette meg az életem. A kommentárakhoz még annyit NEM SAJNÁLTATNI SZERETNÉM MAGAM.De vannak olyan feltevések önök közt,ami nem fedi a valóságot PL:Sthol András .Aki a FELESÉGE KOCSIÁVAL AKART MEG SZÖKNI!! Én nem tudtam és nem is akartam volna!! úgyanis nincs lezárva az ügy!.A felelőség ahol nincs értelme ki bújni se nekem se másnak és az ember embersége a teteiért válalnia kell a felelőséget.


  Köszönettel:A sofőr”
 • 37. dzsi 2010. szeptember 18. 09:09
  „szocdem

  Most tévedtél az írásoddal!
  Én mint a benzinkút szomszédja,páholyból figyelhettem a történetet..
  A károsult autó tulaja,jóval a rendőrök után érkezett.És ezzel az egyik állításodat meg is cáfoltam.
  A két csávó annyira készen volt hogy megmukkanni sem tudtak,mitöbb az egyikük a kutasnak köszönheti az életét hiszen a nyelvét is benyelte...
  Az autó nem a cucc miatt lett átvizsgálva,hanem simán azonosításra a kesztyűtartóbol elővett iratok miatt.és nem észrevehetetlenül az is ott volt.
  Röviden ennyi a sztory...”
 • 36. Lord_Hamilton 2010. szeptember 17. 17:15
  „szocdem 2010.09.17. 11:31
  Sikerült írásod alapján kialakítanom a képet rólad. Te vagy, aki a demokrácia szülöttje vagy, akinek jogai vannak, de kötelességei nincsenek. Te vagy, akinek akkor is jár minden a közösségtől, ha visszafele te semmit sem adsz. Látom, ahogy közlekedsz: az edzőteremben tonnákat mozgatsz, de kanyarodáskor képtelen vagy azt a pár grammnyi nyomást kifejteni az index kapcsolójára, ami által jeleznéd a szándékod. Végülis a többi sz@ros közlekedő mit is keres melletted az utakon? Záróvonal neked smafu. Előzni tilos tábla, forgalom elől elzárt terület szintén. A rendőr, meg ha megfog, még ő a szemét. Hiszen neked és mindazoknak, akik úgy érzik, rájuk nem vonatkoznak az együtt élés, együtt közlekedés szabályai, teljesen másképp dülled a szeme a mellék helységben.
  Vonulj vissza komám egy kicsit és szállj magadba. Az ilyen közlekedőknek, akik piásan vezetnek, nincs helyük az utakon. A narkósoknak meg egyáltalán, a társadalomban sincs helyük.
  Természetesen ha tévedtem a megítélésedben, szórom a fejemre a hamut, de ehhez meg kell győznöd, hogy amit írtál, azt nem gondoltad komolyan.”
 • 35. Csetneky 2010. szeptember 17. 14:50
  „Szocdem nagyon védi a drogos és ittas vezetést, csak nehogy egyszer Stohl Bucival találkozzon, mert akkor többé nem élvezhetjük a hozzászólásait! :)”
 • 34. Nanu 2010. szeptember 17. 11:36
  „Szocdem ne okoskodj, ha nem tudsz az esetről semmit !! :)
  Elég gyorsan érkeztek meg a kútra, csak a szerencsének köszönhető hogy nem hajtottak át a fotocellás ajtón..
  A kiérkező rendőrök nem szondáztatták meg őket, mert annyira kész állapotban voltak h nem lehetett..
  Betétlapot kérni? a nevüket se tudták megmondani, beszélni sem tudtak :) a sofőr szét volt hányva :)
  Jobb lett volna ha egy sort se írsz :)”
 • 33. szocdem 2010. szeptember 17. 11:31
  „Olvass a sorok között!

  Magyarul: ERŐSEBB koccanás volt a töltőállomáson, ami 250 ezer Ft anyagi kárt eredményezett a két járműben. (A bünügyben együtt és nem külön vizsgálják a károk értékét)

  A vétlen jármű vezetője kérhetetet volna betétlapot, de nem tette, mert ikább rendőrt hívott. (Ez a jó magyar szokás, mindenért rendőrt hív egy embercsoport, mert a saját ügyeiben egyszerüen FÉL európai módon eljárni, noha megtehetné.)

  A kiérkező rendőrök megszondáztatták a járművezetőt, az meg jelzett, és mivel "súlyos" bűneset történt, (a nagy vonatrablás után a második, és aznap első a városban) "halaszthatatlan nyomozati intézkedés" címén átkutatták a járművet. Ennek során "gynus por" került elő...

  NA már most:
  Ez a cikk kiváló:
  - azoknak akik szeretnek egy kicsit kérkedni a "makulátlan multjuk"- kal amit orvosi okból alkoholmentesen, egy 26-os férfibiciklivel éltek meg az utakon.
  - azoknak is kiváló, akik az iszlamista erkölcsű azerbajdzsáni, nulltoleráns zaklatós közlekedési törvényeinket favorizálják, mivel rettegnek attól hogy mi lesz ha mársenkit nem büntetnek meg bármiért ebben az országban - legelábbis nem hallanak majd rólla.
  -azoknak is kiváló, akik a két csoport támogatásával fenntartják ezeket a pénzlehúzó törvényeket, mivel hivatkozási lapjuk van a "társadalmi igényre" a tűz, és vas jellegű törvénykezés vonatkozásában...

  HA egy nap úgy telik el, hogy ilyen "szörnyű" hír nem jelenik meg, akkor le is dől a világ.. vagy tényleg új, európai alkotmányunk lesz, ami kizárja az ilyen eseteket.”
 • 32. beleptem 2010. szeptember 17. 10:50
  „Az éves mellé meg egy vizipipát is :)”
 • 31. Nanu 2010. szeptember 17. 10:46
  „szerintem az autópályamatrica mellé, jointot kéne adni ajándékba .. :) nem lenne akkora száguldozás a pályán :)”
 • 30. beleptem 2010. szeptember 17. 09:08
  „Józanul sokkal több balesetet okozunk, akkor most mi a baj az ittas, drogos vezetéssel?”
 • 29. Dwatson 2010. szeptember 16. 20:45
  „Részegekre meg drogosokra szükség van az utakon,ha nem így lenne tehetne a kormány ellenük,mint ahogy a bolti szarkákkal tette,és a hajléktalanokkal tervez tenni!Jó példát mutatnak sztárjaink is,szerencsére van aki ittasan csak saját magát ölte meg,de sajnos van aki mást is és mindezért csak pénzbüntetés jár.”
 • 28. dudikoff 2010. szeptember 16. 20:03
  „Mind kettöt számüzni kéne a holdra ellennének egymással .Visszont ha a paraszt nem szarik a városi nem eszik .Nem szabadna összekeverni az új nagy magyar réteggel a bunkóval.”
 • 27. Nanu 2010. szeptember 16. 19:47
  „jah meg az összes alkoholistára ennyi erővel, meg miattad is”
 • 26. feri23 2010. szeptember 16. 17:43
  „ILYEN VADBAROM ÁLLATOT.
  VISSZAKÉNE HOZATNI A HALÁLBÜNTETÉST <moderálva>”
 • 25. Nanu 2010. szeptember 16. 17:41
  „jobbágy”
 • 24. czindi 2010. szeptember 16. 17:33
  „Totyis, kikérem a magam és az őseim, valamint az összes tisztességes magyar paraszt nevében amit írtál! A paraszt messze nem egyenlő a BUNKÓVAL. Ezt jó lesz megjegyezni. ( ja és nem is farmer!)”
 • 23. NoBo 2010. szeptember 16. 15:51
  „21: Miért név nélkül?! Nevet!

  Cikkhez: hát lehetett volna durvább is a végkifejlet!
  Ha a családomnak okozott volna egy ilyen balesetet, én gondolkodás nélkül kifilézném!”
 • 22. Totyis 2010. szeptember 16. 14:29
  „Örökre el kell venni a jogosítványát az ilyen szarházinak! Felelőtlen <moderálva>”
 • 21. Nanu 2010. szeptember 16. 14:12
  „Meg a név nélkül írnám autós mehet a forgalommal szembe a győri úton, meg száguldozhat.. mert ha elkaják az ismerős rendőr elintézi.. sőt még neki áll feljebb hogy a friss rendőr nem ismeri h ő az és neki ezt lehet.... ilyen volt.. erről ennyit”
 • 20. Nanu 2010. szeptember 16. 14:06
  „Mert azért hívják rendőrnek, hogy rendet tegyen, a jogszabályok betartatása..”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az első díszpolgárra emlékeztek Sopronban

A Széchenyi-emlékév soproni eseményeinek lezárásaként emlékünnepséget rendezett az önkormányzat… Tovább olvasom