Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Bedi Csilla gyermekgyógyász mellett demonstráltak Sopronban

Mintegy ötven-hatvan szülő demonstrált dr. Bedi Csilla mellett szerdán délelőtt szerdán a soproni városháza előtt. Érvényes szerződés továbbra sincs.

Mint arról portálunkon többször beszámoltunk dr. Bedi Csilla gyermekgyógyász és a soproni önkormányzat között immár másfél éve nincs érvényes feladatellátási szerződés.

Emiatt az ÁNTSZ megvonta a doktornő vállalkozásának működési engedélyét, így ő most kizárólag magánrendelésen fogadhatja a betegeket. A felek között jogvita van, amely egyelőre nem zárult le.

A demonstráción megjelent szülők mellett turisták is felbukkantak a Fő téren.
A demonstráción megjelent szülők mellett turisták is felbukkantak a Fő téren.


Bedi Csilla mellett szerdán délelőtt a soproni városháza előtt, mintegy ötven-hatvan szülő tartott demonstrációt. Horváth Renáta főszervező felolvasta a megjelentek előtt azt a petíciót, amelyet Németh Ádám, az önkormányzat humánszolgáltatási osztályának vezetője vett át.

" - Sajnálattal és elborzadva követjük az eseményeket, ami a doktornő körül történik, egyszerűen nem értjük. Hinni szeretnénk abban, hogy nem létezik „dokimutyi" városunkban és szakmai kifogásokkal tudják alátámasztani azt, hogy közel egy hónapja körülményes gyermekeink ellátása.

Részünkről mi sem bizonyíthatja jobban a doktornő szakmai hozzáértését, mint hogy itt vagyunk, kiállunk érte, őt szeretnénk. Kérjük önöket, hogy az érvényes, törvény által előírt szerződést, módosítások nélkül, kártalanítási pontokkal ellátva, kössék meg dr. Bedi Csillával. Amennyiben erre nyolc napon belül nem kerül sor, akkor fogadják a szülők öt fős csoportját és adjanak konkrét válaszokat" - hangzott el.

A levél felolvasása után Adorján Attila soproni lakos szólt még néhány szót, a megjelent szülők közül senki sem állt a mikrofon elé. Így Halász Judit cd-ről bejátszott dalaival véget ért a demonstráció.

Úgy tudjuk, az önkormányzat lufikkal kedveskedett a megjelent gyerekeknek. Érvényes szerződés azonban továbbra sincs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Verekedés a répceszemerei falunapon

Egyelőre nem tisztázott, ki, kit ütött meg először, és miért. Ketten kórházba kerültek. Tovább olvasom