Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Bántalmazás szerelemféltésből?

A nyomozás szerint anyagi haszonszerzés volt az oka a peresztegi panzióban történt verekedésnek.
Mint arról a Kisalföldben annak idején beszámoltunk, súlyos testi sértés történt november 30-án az egyik peresztegi vendéglátóhelyen. Két – akkor még ismeretlen – személy súlyos sérülést okozott a panzióban lakó hölgynek. Olyannyira, hogy az eperjesi lakhelyű U. P. a fej- és hassérülései miatt mind a mai napig nincs kihallgatható állapotban. A nagycenki P. Gy. pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A támadók több késszúrást is irányítottak felé, amiket kivédett. Így kisebb zúzódásokkal úszta meg a támadást. Az eset után a nagycenki férfi 130 ezer forintja és arany nyaklánca tűnt el. A körülmények tisztázását orvos szakértők bevonásával vizsgálják a Soproni Rendőrkapitányságon.

– A támadókat még aznap, négy órán belül egy fertőszentmiklósi szórakozóhelyen fogták el a fertődi rendőrök – mondta el a Kisalföldnek dr. Reinhoffer Csaba alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője. – A bántalmazással alaposan gyanúsítható fertőszentmiklósi K. E.-t és P. Z.-t őrizetbe vettük, és a Soproni Városi Bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat, majd kezdeményeztük a fogva tartás idejének meghosszabbítását. Ellenük rablás bűncselekménye miatt folytatjuk a nyomozást, ugyanis az ékszert megtaláltuk az egyik elkövetőnél. Nem ismeretlenek a rendőrség előtt, több bűncselekmény miatt folytattunk már ellenük eljárást.

Reinhoffer Csaba hozzátette: a két elkövető a rendőrségen részleges beismerő vallomást tett: a bűncselekmény kiváltó okaként a szerelemféltést jelölték meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron is nyertes lesz Győr oldalán

Sopron is nyertese lesz a hétfőn elfogadott Országos Fejlesztéspolitikai Koncepciónak, valamint az Országos Területfejlesztési Koncepciónak – jelentette ki Balogh József. Győr polgármestere arról is beszélt, hogy Sopron mindvégig korrekt partnere volt a megyeszékhelynek a pólusközpont körüli vitában. Tovább olvasom