Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Bánhalmi kiállítása Bánfalván

A magyar-német festő, Bánhalmi bemutatja aktuális műveit, – modern realizmust- a Széchényi István Városi Könyvtár Bánfalvi könyvtárfiókjában.


Bánhalmi kiállítása Bánfalván A „PILLANATKČPEK A JELENBÖL ÉS A MÚLTBÓL"

A magyar-német festő, Bánhalmi bemutatja aktuális műveit, – modern realizmust- a Széchényi István Városi Könyvtár Bánfalvi könyvtárfiókjában. A kompozíciókban a klasszikus részeket összeköti a modern elemekkel. Kompozíciók, mint a „Hypnos" vagy a „Harlekin" álom és a valóság világban vezet. A figurák szemei lekötik a nézőket. Bánhalmi mondja: „Szórakoztató és hangulatos képeimmel várok mindenkit". Kisnémeth Ferenc grafikus Festőművész írta Bánhalmiról: „Köszönöm az elküldött képeket, nagyon szépek, a tekintetek kifejezőek, a kompozíciók kiérleltek és a vonalak játéka izgalmas, nekem különösen az Arcimboldo portrén megjelenő rajzolat kavargó és ritmusos játéka tetszik, de a festményeken a színek harmóniája is".

Kiállítás megtekinthető: 2010. december 17-ig a belepő díjtalan Bánfalvi u.180

Bánhalmi: Magyar- német festőnek érzem magam. Fiatalkoromtól az életem része a festészet. A győri Festőművészek keze alatt fejlődhettem. A későbbi szakmai életemben tervezésben, a rajz mindig jelen volt. Tudásom ápolom a mai napig az Alpok Képzőművészeti Körben. Kedvenc anyagom az akril. Képeimben, témáimban a múltat és a modern realizmus összekötésére törekszem. A festészet és a rajzolás egy csodálatos világ, ha az ember egyszer belekezd, utána soha nem tudja abbahagyni.

Bánhalmi kiállítása Bánfalván

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barbibébi dedikálás Sopronban

November 12-én Sopronban dedikál a Barbibébi című könyv szerzője, Lakatos Levente. Tovább olvasom