Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Bangkokba várják a soproni modellt

Sopron - Bangkokba utazik, hogy castingokon vegyen részt a VM Models 2007 verseny győztese, a 17 esztendős Hajtó Adrienn. A soproni diáklányra ezután párizsi válogatások várnak, ahol a leghíresebb modellek nyomdokaiba léphet. A nyarat Adrienn válogatásokkal és angolnyelv-tanfolyammal töltötte, amikor meglátogattuk, éppen csomagolt, csütörtökön hajnalban indul.
– Bangkokba hívott meg egy ottani ügynökség két hónapra – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Adrienn. – Castingokra, azaz modellválogatásokra megyek majd a thaiföldi metropolisban, remélve, hogy felfigyel rám valamelyik ázsiai divatcég.

Hajtó Adriennt júniusban mutattuk be, miután megnyerte a VM Models 2007 tehetségkutató versenyt. (Adrienn Párizsban modellkedik – Kisalföld, 2007. június 19.) A Handler-iskola másodéves diákja most estin, a Vas-Villa’ gimnáziumi osztályában folytatja a tanulást. A soproni tini nyáron budapesti válogatások tömkelegén vett részt, de elszántsága és kitartása csak most lett gyümölcsöző.

– Épp a Balatonnál próbáltam kipihenni a fáradalmakat, amikor felhívott az ügynökségem, hogy Thaiföldről jött egy csapat, amely magyar modelleket akar szerződtetni. Gyorsan felutaztam a fővárosba, és megjelentem a találkozón, ami számomra nagyon kedvezően alakult. Az Apple nevű thai ügynökség állja a repülőjegyem és a szállásom árát, valamint némi zsebpénzt is kapok az ott-tartózkodásom idejére – folytatja Adrienn, akinek profi portfóliója is elkészült nyáron. – Nagyon boldog vagyok, hogy eljuthatok Bangkokba, hiszen nemcsak hogy ilyen messze nem jártam, de eddig még repülőn sem ültem. Egyedül megyek, szüleim nem kísérnek el, mert nagyon költséges lenne az utazásuk. Kicsit izgulok, de már felvettem a kapcsolatot a kintiekkel, akik között sok magyar van, úgy tudom, a szobatársam is egy magyar lány lesz.

Szeretnék majd alaposan körülnézni a városban és Thaiföld más részein, de úgy hallottam, nagyon sok elfoglaltságot jelentenek a válogatások és nem szeretném elszúrni a nagy lehetőséget.

A bangkoki két hónap után Adrienn Párizsba utazik, hogy a divat európai fővárosában is kipróbálja magát. – A Natalie nevű cég keresett meg egy rendkívül jó ajánlattal – tette hozzá a modell. – A tervek szerint egy hónapra költözöm Franciaországba, ahol szintén a legnagyobb ruha- és kozmetikumcégek keresik „arcaikat". Most, hogy heti három órában tanultam az angolt, talán még jobban tudok érvényesülni.

Adrienn profi portfólióval és immár angolnyelv-tudással vág neki a bangkoki útnak.

Cziráki Viktória

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncertek iskolásoknak Doborjában

Doborján - A doborjáni (Raiding) Liszt-központ novembertől egyedi, az iskolákra szabott… Tovább olvasom