Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 21°C Még több cikk.

Balogh: Határolódjon el Kalmár a maffiabaloldaltól!

– A maffiabaloldal körül kialakult botrány joggal sokkolja a közvéleményt – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Balogh Judit, (Fidesz–KDNP) soproni önkormányzati képvislő .

– Kalmár István, az MSZP soproni elnöke még mindig nem határolódott el tőlük - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Balogh Judit, az önkormányzat (Fidesz–KDNP). - Annak idején alpolgármesterként belülről jobban ismerhette azokat a folyamatokat, amelyek a mélygarázs, az apartmanház, a tűzoltólaktanya, a jó erkölcsbe ütköző történetekben öltöttek testet és amelyek egy része még most sem lezárt. Kérdezzük, hogy szerinte Sopronban is próbálkozhattak?

– A fideszes megmondó ember nem engem támad, hanem minden jóérzésű baloldali embert, akiknek értékrendjét semmibe veszi – reagált Kalmár István. – Büszke vagyok baloldaliságomra. Magamat szociáldemokratának vallom, gondolkodásomat meghatározza az egyenlőség, az igazságosság és a szolidaritás.

Ezért büszke vagyok Hruby József volt alpolgármester kollégámra is, aki kiállt az igazságért és most megpróbálják meghurcolni. Ahogy az országban, úgy Sopronban sem hagyja magára az MSZP azokat, akiket a Fidesz le akar vadászni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopronba költözik a VersFesztivál

A Soproni Petőfi Színház ad otthont idén a magyar költészet legnagyobb Kárpát-medencei seregszemléjének. Tovább olvasom