Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 11°C | 18°C Még több cikk.

Baleset Sopronban - szemtanúk jelentkezését várják

Segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás a Soproni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán.

Az eset 2010. június 10-én, 1 óra 40 perckor történt a Baross út 2–4. szám előtti diákszállónál. Az ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú autó meg akart fordulni a garázssor és a Baross út kereszteződésének torkolatában. A sofőr figyelmetlensége miatt a személygépkocsi jobb első része a kerékpárját toló személynek ütközött, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A gépkocsi vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül a Kossuth utca irányába elhajtott. A rendőrség várja azoknak a szemtanúknak a jelentkezését, akik érdemi információval rendelkeznek az esettel kapcsolatosan. Telefon: 107; 99/511-234.

Olvasóink írták

 • 10. máris 2010. június 23. 08:42
  „sunimado SNASSZ válaszolnod??????”
 • 9. mindigatutit 2010. június 21. 12:22
  „szörnyű ez a helyesírás!!”
 • 8. fcsopron60 2010. június 20. 18:41
  „Ez az eset az öcsémmel is megtörtént volna ha nem orditok rá az öcsémre és a soförre!
  Végül én és persze a sofőr is fizetett 40.000 ft. Ugyan is az történt mint a leirt eset csak az öcsémnek sikerült a kocsi motorháztetején átt emelni a kerékpár elejét!
  Rá kiabáltam a soförre ő kiszállt az autóból és el kezedet ütlegelni rángatni a ruhámat eltört a szemüvegem szétszakadt a kabátom!
  A kutyám észre vett egy cicát és magával rántott ahogy ugatott a palinak megsértette az ujját!

  Ki hivtam a rendőröket felvették a jegyzőkönyvet akocsi söförje elhajtott mondom a rendőrnek megsem szondázta az volt a válasz majd arra mennek és megtalálják! 1 hónapmulva behivtak tanuként a rendőrségre és ugy engedtek ki mint gyanusitott olyan orvosi pappirt szerzett a pali.hogy töbször megmarta a kutyám. Be kellet vinnem az oltási lapot minden renben volt persze! 2 hónap mulva önkormányzattól kaptam egy pappirt fizessek be 5000 ft mert nincs beolva a kutyám Be mentem és mvittem az oltási lapot erre azt a választ kaptam,hogy az eset után oltattam be a kutyát mutattam neki egy hónappal elötte oltatam be mielöt lejárna az 1 év ,pesze nem hitték el,mondom nekiki menjenek el az orvoshoz vagy telefonáljon oda nem tették én elmentem,és kölyök kora ota bevittem az oltásokat akkor mindent renbe találtak nem kellet befizetnem az öt ezer ft. 1 hónap mulva kaptam ismét egy 5000 ft befizetést,hogy nem volt a kutyán szájkosár Pesze azt már befizettem,de ezzel még nemvolt lezárva az ügy birosági tárgyalás lett belöle,na ott aztán plusz 40.000 ft kelletfizeznem vigyázzon a biciklis nehogy az jöjjön ki belölle ivott és ő eset neki az autónak! Ilyen a Magyar rendőrség!”
 • 7. sunimado 2010. június 20. 17:59
  „máris, <moderálva>

  baross út 2-4. max a diákok laknak ott, de nekik nemhiszem h fő dolguk azt lesni hajnali 2-kor, hogy melyik autó mit csinál...”
 • 6. máris 2010. június 20. 11:33
  „öröksoproni SOKAN NEM TUDNAK AZON A RÉSZEN ALUDNI,MINDÍG VAN VALAMI ZENE--BONA. EGYETEMI KOLESZ, PIZZÉRIA, FOCI KIVETÍTŐN STB.....AZ IDŐS KÍVÁNCSI EMBEREK, NEM SOKAT ALSZANAK, A FÜGGÖNY MÖGÖTT LESELKEDNEK!”
 • 5. SZILAJ 2010. június 19. 17:27
  „"ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú autó meg akart fordulni" Mi volt az UFÓ???
  Remélem a színét sem látta senki, csakhogy legyen esélye a rendőröknek... Röhej...”
 • 4. öröksoproni 2010. június 19. 12:03
  „Ha éjjel 1 óra 40 perckor történt, könyörgöm, ki láthatta???”
 • 3. máris 2010. június 19. 08:52
  „A LAKÓK AZ ABLAKBÓL LÁTTÁK? DE NEM MERNEK BESZÉLNI!”
 • 2. SzImike 2010. június 18. 13:02
  „Még márciusban engem is elütöttek, de szerencsére ott kihívta a mentőt és a rendőröket a balesetet okozó. Az ilyennek meg azt kívánom, hogy kerüljön ő is ebbe a helyzetbe egyszer.”
 • 1. Totyis 2010. június 18. 10:39
  „Mocskos paraszt!! Remélem legközelebb az egyik családtagjával történik meg ugyan ez!! Ha egy ember cserben hagyja másik embertársát akkor annak örökre be kell vonni a jogosítványát!!! Nem hiszem el, hogy semmi felelősség érzet nincs az emberekben!! Vagy csak a pia meg a drog???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Best of Tízforrás Fesztivál - galéria

Az elmúlt Tízforrás Fesztiválok legjobb pillanatiból válogattunk össze egy csokorra valót. Ne hagyja… Tovább olvasom