Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Baleset Lövőnél - a rendőrség keresi azt a cserbenhagyót, aki csak magával törődött

Az ismertetlen járművezető az ütközést követően autójával megállt, összegyűjtötte járművének úttestre esett alkatrészeit, majd továbbhajtott.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedési baleset tisztázása érdekében várja a balesetet okozó járművezető jelentkezését és kéri a lakosság segítségét.

A rendőrkapitányság közúti cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy feltehetően ezüstmetál színű, Mazda 3 típusú személygépkocsi 2013. június 4-én 17 óra 20 perckor közlekedett a 84. számú főúton.

Lövő és Sopronkövesd között a jármű vezetője áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött a vele ellentétes irányban, Lövő felé szabályosan haladó Suzukival.

A baleset következtében mindkét jármű bal oldali visszapillantó tükre letörött.

Az ismertetlen járművezető az ütközést követően autójával megállt, összegyűjtötte járművének úttestre esett alkatrészeit, majd anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a részes gépkocsiban történt-e személyi sérülés, Sopronkövesd irányába elhajtott.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri az ismeretlen járművezetőt, hogy a baleset tisztázása érdekében, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Sopron, Lackner Kristóf út 5.). Várja azokat a szemtanúkat is, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést a kapitányság 06-99/311-234, vagy az ügyelet 107, 112 számán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy csaták helyszíneit járják be - fotók

Az Isonzó Baráti Körhöz csatlakozva Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna I. világháborús emlékhelyeit kereste fel soproniak egy csoportja. Tovább olvasom