Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Az X-Faktor mentora is bírálja a tehetségeket Sopronban

Lezárult a jelentkezés az Add elő magad! városi tehetségkutató fesztiválra. Közel nyolcvan produkció, zene, tánc, színház, stand up comedy és egyebek várhatók a megmérettetésen.

Március első hétvégéjén rendezi a Pro Kultúra az ˝Add elő magad! Tehetségek Fesztiválját˝. A jelentkezés lezárult a tehetségkutatóra, a szervezők összesítették a regisztráltak számát. Mint megtudtuk, közel nyolcvan produkciót láthat majd a nagyérdemű.

A versenynek a Liszt-központ és a Petőfi Színház ad helyet. A 14 és 40 év közötti, vállalkozó kedvű fiatalok, zene, tánc, színpadi produkció, stand up comedy, film, valamint egyéb kategóriákban indulhatnak a megmérettetésen.

A zsűri: Keresztes Ildikó, Lobenwein Norbert, Fiala János

A produkciókat a háromtagú zsűri: Lobenwein Norbert a VOLT Fesztivál programigazgatója, Fiala János közismert médiaszemélyiség, illetve Keresztes Ildikó színművésznő, az X-Faktor mentora fogja értékelni. A legjobbnak ítélt produkciók lehetőséget kapnak arra, hogy fellépjenek a VOLT Fesztiválon, valamint a Pro Kultúra által szervezett kiemelt rendezvényeken. A közönségdíjas versenyző jutalma egy bemutatkozó anyag elkészítése.

A verseny két napon át tart majd (március 2-3.) , a harmadik napon pedig egy gálaműsorral egybekötött díjkiosztóra kerülhet sor, ahol a sztárvendég a televízióból ismert April Projekt lesz. A programok mindenki számára ingyenesek. A szervezők nevezési díjat sem kértek, s vállalták, hogy a produkciók számára maximális technikai segítséget nyújtanak.

Jó kedély és komédiázás a színpadon

A Cinege AMI színtársulata is jelentkezett a tehetségkutatóra, Katajev A kör négyszögesítése című darabjából láthat majd tőlük részleteket a közönség. A csoport vezetője, Gara Lídia jó kedélyt és komédiázást ígér.

- A javában egyetemistákból álló társulattal már korábban is játszottuk a darabot, s a verseny plakátjait látva úgy döntöttünk, újra bemutatjuk azt. Nagy öröm, hogy a gyerekek visszajárnak az intézménybe, a próbákat igyekszünk összehangolni. Elvárásunk annyi, hogy a néző tetszését elnyerje a darab, ez a legfontosabb - mondta a társulat vezetője.


Modern tánc kategóriában indul az Attractive Team
Modern tánc kategóriában indul az Attractive Team

Attractive Team: Street Dance Revue-t táncolnak

Street Dance Revue-vel indul a modern tánc kategóriában az Attractive Team. - Ez egy divatos, új irányzat, show jellegű táncok ötvözetét jelenti, ami jó zenével párosul - fogalmazott Hajek Zsuzsanna, csapatvezető.

- Hetente kétszer edzünk, egy régebbi koreográfiát próbálunk. A tánc szeretete miatt jelentkeztünk a versenyre, nem a helyezés volt a motiváció. A közönség és saját magunk szórakoztatása a cél - tette hozzá végezetül.

Olvasóink írták

 • 13. Laccie 2012. február 13. 12:14
  „Egészségére!”
 • 12. rozinéni 2012. február 13. 11:37
  „Laccie az ön szavaival élve:)) véleményt akkor alkotok amikor akarok, és azt ami nekem megfelel, és biztosithatom hogy nem savanyú az életem még most sem, amugy meg tudja mit? nem irom ide mert moderálják:))”
 • 11. Laccie 2012. február 13. 07:47
  „rozinéni!

  Érdekes látja a világot! A két kezű munkásnak is lehet, sőt van ideje "ugrálni"
  Ellenben nekik nincs ideje böszmeségeket írogatni a Kisalföld oldalán, ill. autókat fényképezni.
  Az egyetemet meló mellett és akár 80 évesen is el lehet végezni.
  Amúgy az ugrálás mellett is lehet drogozni és inni is.
  Elég savanyú élete lehetett ha így látja a mai fiatalságot. Ne általánosítson!
  Amíg valamit nem próbált ki addig ne alkosson felesleges véleményt és ne a mai újságokból ill. a szennyből tájékozódjon.”
 • 10. csevapcsicsa 2012. február 12. 13:36
  „Hajrá,hajrá,hajrá!!!Végre történik valami Sopronban is,megmutathatják a fiatalok mit tudnak!Nagyon sok helyes ügyes,okos diák van itt!!!Miért kellene elszalasztani a lehetőséget?Sok sikert kívánok minden egyes szereplőnek!!!”
 • 9. rozinéni 2012. február 12. 10:24
  „6. még annyit mit is ir a szöveg, a JAVÁBAN EGYETEMISTÁKBOL állo csapat szoval erről ennyit nem azt mondom jobb ha mozognak mintha esetleg innánal drogoznának”
 • 8. rozinéni 2012. február 12. 10:22
  „6. lehet hogy most még dolgoznak:))) de mit? mert ha kétkezi munkások lennének nem lenne kedvük ugrálni erről ennyit amugy meg azt irok amit akarok már bocsi”
 • 7. öröksoproni 2012. február 11. 15:23
  „A színvonal jó is lehet, de majd a hisztérika Keresztes a béka segge alá húzza.”
 • 6. Laccie 2012. február 10. 13:09
  „Rozinéni!

  A képen látható csoport összes tagja dolgozik. Mindegyik 25 éves elmúlt, csak ők nem a szappanoperákat lesik egész nap a tévében, hogy jaj de fáj a derekam... A mozgás egészséges és ha meg akarják mutatni másoknak is akkor csak hajrá!”
 • 5. rozinéni 2012. február 10. 12:34
  „másbol se áll már lassan a világ mint ilyen olyan tehetség kutatokbol ez azért szánalmas, dolgozni senki se akar????”
 • 4. ÁrtatlanBárányka 2012. február 10. 11:54
  „Nekem ezzel az egész megasztáros meg xfaktoros dologgal csak az a problémám, hogy arra inspirálják a gyerekeket, hogy kvázi bohócot csináljanak magukból, magamutogatásra ösztökéli őket. Aki tehetséges valamiben, arra amúgy is felfigyel a szakma, de ezek csak arra jók, hogy az összes kislány azt gondolja magáról, hogy tud énekelni, táncolni, meg színpadra született. Aztán pedig nem.
  Valami olyasmit miért nem akarnak kitalálni, ami a valódi értékek megmutatására ösztönzi a gyerekeket.
  Ja, persze, azért, mert az nem eladható....”
 • 3. Laccie 2012. február 10. 09:08
  „1.!

  A cirkusz a népnek az amit a város szervez az emberek pénzén.”
 • 2. angi89 2012. február 10. 08:44
  „Véleményem szerint egy nagyon jó kezdeményezés a város fiataljai előtt. Sok sikert kívánok Mindenkinek, és remélem egy színvonalas és izgalmakkal teli 3 nap vár Ránk!:)”
 • 1. ÁrtatlanBárányka 2012. február 10. 00:28
  „Cirkusz a népnek.
  Már csak a kenyér hiányzik....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új mesterszak a soproni egyetemen

2012 szeptemberétől indítható Sopronban a számviteli mesterszak. Tovább olvasom