Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Az ünnepi hetekre elkészül a díszburkolat

Sopron - Várhatóan az ünnepi hetek nyitányára elkészül a kis várkerületi járda díszburkolatának letétele, valamint az Ógabona tér aszfaltozása.
Idén márciusban kezdődött az Ógabona téri út- és közmű-rekonstrukció, ezzel együtt felújítják a Lackner Kristóf utca egy szakaszát is. Ennek keretében korszerűsítették a víz- és gázvezeték-hálózatot. A kivitelezés az utolsó szakaszába érkezett. Jelenleg az útburkolat helyreállításán dolgoznak, az aszfaltozást várhatóan a jövő héten kezdik meg. Amint végeztek a munkálatokkal, visszaáll az eredeti forgalmi rend, azaz ismét lámpás irányítás lesz.

Munkában: Hamarosan befejeződik a kis Várkerületen a díszkő lerakása. Fotó: Magasi
Munkában: Hamarosan befejeződik a kis Várkerületen a díszkő lerakása. Fotó: Magasi


Az Ógabona téri munkálatokkal egy időben jól haladnak a kis Várkerületen is, ahol a csatornaépítés már befejeződött. A soproni városházán megtudtuk, az ünnepi hetek nyitányára – amennyiben az időjárás lehetővé teszi – mind az Ógabona tér aszfaltozása, mind a kis várkerületi járda díszkő burkolatának lerakása befejeződik.

Olvasóink írták

 • 12. joco1 2008. június 16. 10:26
  „11.-es : a "munkálatokat" melyik cég végezte?a sz.r munka az politikailag "független"”
 • 11. Felelőtlen munkavégzés 2008. június 16. 10:10
  „A munkálatok nem hozzáértően lettek elvégezve, a Várkerületen aza szfalt eltávolítása után a házak pincéjébe a nagy esőzék után befojt a viz. Nem kellő szigeteléssel látták el a járdák és pincék találkozási pontjai. A kavics áyg átengedi a nedvességet. Készüljenek fela kártérítési perekre.”
 • 10. joco1 2008. június 15. 14:01
  „Hát az "eredetihez" képest ez legalább szép lesz, s tán járhato is. Én(mint balos) drukkolok ,hogy kész és tényleg szép legyen a "kisvárkerületi járda". HA KÉSZ ÉS JO LESZ gratulálni fogok A JOBBOS VEZETÉSÜ ÖNKORM.-nak. Most talán tényleg illendö lenne megvárni a készt, és utána "fanyalogni" .Lehet, hogy tul bizakodo vagyok?”
 • 9. bizonytalan 2008. június 13. 16:20
  „Nem vagyok híve a kockaköves utaknak! Szerintem asztfaltozás a fele árból kijött volna, és maradt volna olyan utcákra is, ahol mégy minding se járda, se uttest.Próbáljon valaki biciklivel végigjönni az Ady Endre, vagy a bánfalvi uton.”
 • 8. stef 2008. június 13. 11:15
  „Ott tartunk, hogy örülj, hogy itt van kö! A Balfi útról eltünt(lopták?!!) + ami van, azt is úgy rakták le, mint az ökörhugyozás! Egyébként tényleg, ilyenkor hol van a müemlék+a föépítész? Ha a kisember csak átfesti a házát, már szopatják...”
 • 7. mindigatutit 2008. június 13. 10:53
  „tényleg,miért nem egyféle kőből rakják a járdákat.egyik ilyen másik olyan,a fene se érti”
 • 6. julius72 2008. június 13. 09:24
  „Hogyan készülne el? Álmodik a nyomor! Az egész várkerület egy nagy kupleráj! Amíg egy ember dolgozik a többi meg a lapátra támaszkodva figyeli, itt nem lesz semmi készen időre.”
 • 5. titáti 2008. június 12. 23:42
  „miért nem lehetett a páros oldallal azonos köveket letenni?”
 • 4. Virgács 2008. június 12. 21:51
  „Hogy jól néz ki az azért túlzás!!
  A Petöfi térnél jobb.”
 • 3. Didi 2008. június 12. 20:45
  „Ez legalább minöségileg, esztétikailag is jol néz ki!”
 • 2. Lehetőség 2008. június 12. 15:56
  „Fogadó a város polgármesterével, hogy a z ünnepi hetekre a
  munkálatok, sem a kis Várkerületen, sem az Ógabona téren nem ksézülnek el.Hiszen a Deák tér, a Pócsi utca , apetőfi tér is még építési terület, használati engedélye a mai napig nincs.”
 • 1. mindigatutit 2008. június 12. 11:29
  „tuti,hogy nem fog elkészülni”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üdülőhelyek ingatlanpiaca: vegyes a kép

Sopron - Az elmúlt két évben a nyugati országrész vízparti üdülőhelyein számos nagy beruházás… Tovább olvasom