Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Az SZDSZ világos válaszokat ad

Sopron - Az SZDSZ népszavazással kapcsolatos álláspontját ismertette csütörtöki sajtótájékoztatóján az SZDSZ elnöke, aki utalva Orbán Viktor évértékelő-kampánynyitó beszédére, kifejtette: a múlt nyelvén, a múlt eszközeivel a szocializmus hamis ígéreteit akarja visszahozni a XXI. századba, könnyű megoldásokat ígérve súlyos problémákra.
– Az SZDSZ arra kéri az embereket, hogy menjenek el szavazni és mind a három kérdésre nemmel voksoljanak – mondta Kóka János. – A liberálisok világos és egyértelmű válaszokat adnak arra, hogy miért szükséges a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj. Az első elengedhetetlen a háziorvosi praxisok fenntartáshoz, fejlesztéséhez, hozzájárul a hálapénz eltüntetéséhez a második egyértelmű viszonyokat teremt a kórházak és a társadalombiztosítás között, ráadásul a kórházaknál marad a napidíj, amelyet ugyancsak szabadon használhatnak fel. A tandíj bevezetése igazságossá teszi a társadalmi teherviselést, hiszen akik jelenleg ingyen tanulnak, azok oktatását mindannyian finanszírozzuk. Ráadásul a szegények előtt sem zárulnak be a kapuk, mert például megemelik a diákhitel összegét. A pártelnök szólt arról is, hogy márciusig megállapodnak a szocialistákkal az adórendszer átalakításáról, mert ez szükséges és lehetséges is.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Kapuvári 2008. február 18. 11:41
  „Én nem félek a nyilasoktól!magyar,istenhívő,fehér,heteroszexuális, becsületes, őszinte,szorgalmas,nyugodt,haza és családszerető ember vagyok!tőlem jöhetnének a nyilasok, rosszabb nem lenne a sorsom,mint ebben a baloldali,hazug,liberális,magyarellenes,kábítószerfüstös, istentelen,buzi és cigányországban!”
 • 23. bacsbokodembrio 2008. február 18. 09:03
  „Sajnos, lassan mindenki hazudik. demokráciát hazudva lassan lassan eljutunk az anarchiáig. Mert mi az, ahol mindenki csak a saját önös érdekeit nézi, és a nagybetűs nép ehhez csak díszlet. Az SZDSZ egyértelműen zsarolja folyamatosan az MSZP-t amitől az már minden, csak nem baloldali párt.”
 • 22. dresi 2008. február 17. 22:07
  „Emberek ,nehogy már egy 3% párt lefeküdve a szociknak irányitsa az országot !!!!!! KAPJATOK MÁR A FEJETEKHEZ !!!!!!!!!
  MÉG EGY ELNÖKVÁLASZTÁST SEM TUDNAK CSALÁS NÉLKÜL LEVEZÉNYELNI !!!!!!!!!!! akkor meg miröl beszélünk !!!!!!!!!
  Arra azért kiváncsi vagyok hogy a Kóka mit lép a Legfelsőbb Biróság álltal kiadott választási jegyzőkönyvre ???Hmmm...”
 • 21. Didi 2008. február 17. 20:14
  „teljes mértékben egyetértek veled Feri. A kommunizmus szo csak szükséges rosszként jutott eszembe hirtelen felháborodásomba”
 • 20. Feri 2008. február 17. 19:37
  „Én egyikből sem kérek. A vágyam csak egy IGAZI demokratikus ország, ahol a vezetőink azt teszik amire felhatalmazzák őket!”
 • 19. Didi 2008. február 17. 19:20
  „Nem hittem volna, hogy ennyi idiota van ebben az országban.

  Kapuvári! Csak egy délelöttöt a nyilasok keze közé! Utánna térden állva könyörögnél a kommunizmusért!”
 • 18. magyar 2008. február 17. 14:46
  „Joco
  Tudtommal a vörös eszme is "bizonyított", semmi jót nem hozott a világra, ahol elterjedt, ott az az ország koldusbotra jutott, de még mindig sokan éltetik, igaz a kevés haszonélvezőjének nagyon hiányzik, de nem is az a nagyobbik baj, hanem az, hogy a sok tudatlan el is hiszi milyen jó volt, pedig csak egy kicsit kellene gondolkodniuk.

  Mit gondoltok Mózes, mikor kivezette népét az egyiptomi rabságból, miért bolyongott 40 évet velük a sivatagba, nagyon egyszerű, megvárta, hogy kihaljon a rabságot megszokott nemzedék, mert tudta velük nem lehet, új és szabad országot felépíteni.”
 • 17. Kapuvári 2008. február 17. 09:29
  „A nyilas eszme nem bukott meg,hanem elsöpörte egy idegen (vörös) hadsereg,azóta is ennek a levét issza a magyar ember!lassan kikopnak majd az utolsó kiszesek, a hazug is elpatkol egyszer, meg a kóka is, aztán talán a sírba viszik a kommunizmust!”
 • 16. joco 2008. február 17. 08:36
  „Itt reagálo nyilasok és ujkeletü fasiszták!Ha nem tudnák azok az eszmék amiket itt hirdetnek már 1945.-ben mindenhol megbuktak, igaz ezt megelözte egy világégés. Ezt akarják?”
 • 15. Kapuvári 2008. február 16. 21:38
  „A nyilasok semmivel sem rosszabbak,mint az szdszesek!”
 • 14. magyar 2008. február 16. 19:04
  „"10. Hárs József 2008.02.16
  Elképedve olvasom a hozzászólásokat! Vajon hány éves lehet az IGENIGENIGEN? Mert hogy fogalma sincs, milyen volt a nyilasok rendszere. A "testvéreké" voltak az összeharácsolt raktárak, a mienk pedig egyre kisebb adagokban a jegyekért a maradék. Egyebekről nem is beszélve. Nagy Imre lázálmaira kár is szót vesztegetni. A szomorú csak az, hogy van, aki ezeket a rémhíreket elhiszi."

  Írásod engem nagyon emlékeztet a kommunisták rendszerére.”
 • 13. egy magyar ember 2008. február 16. 17:45
  „Sajnos ez a féreg szdsz es blokk nem elég hogy fellélegezzünk....a zsidók írányította hatalmi oligrchia, mely szüntelenül profit éhes, az majd talál más csoportot hogy a magyart saját hazájában cselédsorba taszítsa!!!!! Ez a parazita népség teljesen tönkre teszi a nemzetünket, fejlődni, mármint anyagilag csak ők fejlődnek....a cigányságot mint pajzsot tartják maguk előtt és folyamatosan kiölik belőlünk a nemzet tudatot...anélkül viszont vesztes a magyar nép!!!”
 • 12. erdész 2008. február 16. 16:00
  „Az szdsz.től ments meg minket Istenem.A liberalizmus már tönkretette az oktatást,a tanároknak nincs joga csak a diáknak,meg is látszik milyen állat az ifjúság.A kissebbség alá akkora lovat raktak, hogy azoknak már büntetlenül mindent szabad!Most jön az egészségügy.Remélem 2010 után eltünnek a közéletből!”
 • 11. Feri 2008. február 16. 11:07
  „A nyilasoktól ments meg minket Istenem!
  Nagy Imre írása elgondolkodtató, sajnos van benne igazság.
  Ki tudja igazából mit is akar az szdsz nevű pénzügyi elitet képviselő formáció. Az pedig, hogy mit mondanak az csak annyit jelent, hogy mi a pillanatnyi érdekük. Vajon ki hisz nekik el bármit is egy-két fanatikus szdsz-sen kívül?
  A holland és szlovák mintáról annyit, hogy visszaalakításhoz már megtették az első lépéseket .Vajon miért is? Hát nem azért mert annyira bevált volna.”
 • 10. Hárs József 2008. február 16. 08:56
  „10. Hárs József 2008.02.16
  Elképedve olvasom a hozzászólásokat! Vajon hány éves lehet az IGENIGENIGEN? Mert hogy fogalma sincs, milyen volt a nyilasok rendszere. A "testvéreké" voltak az összeharácsolt raktárak, a mienk pedig egyre kisebb adagokban a jegyekért a maradék. Egyebekről nem is beszélve. Nagy Imre lázálmaira kár is szót vesztegetni. A szomorú csak az, hogy van, aki ezeket a rémhíreket elhiszi.”
 • 9. Nagy Imre 2008. február 15. 19:54
  „A jelenlegi rendszer valoban valtoztatasra szorul de az amerikai modellt nem kene raeroltetni az Orszagra. Ezek csak az elso lepesek az egeszsegugy teljes privatizalasara. Elobb utobb majd az elitnek letrehoznak csucskorhazak ahol a legfejlettebb technologiaval gyogyitanak. Az elitkorhazakat ugyanugy a biztositok fogjak finanszirozni de csak a kivalasztottak kerulhetnek majd be. A pornep meg a mutetek helyett kap gyogyszereket.
  Diakhitel emeleserol annyit hogy ez is kulfoldi (globalizacios) parancsra tortenik. A cel a lakossag eladositasa. Akinek vannak tartalekai az nem fog minimalberert dolgozni. Ellenben az adossal akinek a havi reszleteket fizetni kell. Tovabba az eladositott nep kevesebb vallalkozot fog kitermelni ami a verseny megszunesehez vezet. Igy lesz az olcso vacak kinai arubol draga termek.”
 • 8. IGENIGENIGEN 2008. február 15. 19:33
  „Akkor rend lenne az országban,ha nyilasuralom lenne!talán egyszer visszatér az az idő!”
 • 7. vakvágányonazország 2008. február 15. 19:23
  „Inkább vagyok "fasiszta", mint hazaáruló!!!”
 • 6. joco 2008. február 15. 17:12
  „kapuvári: bocsi, de a magyar népmesékben a 7-es szám ill a 3 +1 számok dominálnak, nem csak ugy egyedül a 3-as. Visszatérve a számokhoz: talán külön kimutatásod van a 3 %os "fajtestvérekröl"?”
 • 5. joco 2008. február 15. 16:32
  „kapuvári : azért zsidozni ?(fajtársak)tudod ilyen szlogenek a fasisztáknál és a nyilasoknálk divat.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatja a tervtanács az erdei projektet

Sopron - A Soproni Tervtanács szerint szakhatósági egyeztetésekre van szükség, hogy az egykori mucki… Tovább olvasom