Kisalföld logö

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Az önkormányzat támogatja a sörnapokat

Sopron – Ünnepeljük együtt, méltósággal a hétvége mindkét ünnepét, a Páneurópai Pikniket és augusztus 20-át – szólított fel Fodor Tamás polgármester tegnap.
– Európa újraegyesítésének évfordulóját és ezeréves államiságunkat ünnepeljük a hétvégén, kérem a soproniakat, emlékezzenek meg mindkét eseményről – fogalmazott Fodor Tamás polgármester tegnap. – A Páneurópai Piknik eseményei következtében omlott le a berlini fal, Sopronpuszta világtörténelmet írt 1989-ben. Most vasárnap 19 órakor koszorúzásra kerül sor a helyszínen. Az ünnepségen részt vesz Bad Wimpfen polgármester és felesége is. 20 órakor Európa-koncert kezdődik a Fertőrákosi Barlangszínházban.

Fodor Tamás az augusztus 20-hoz kötődő rendezvénysorozatról is beszélt. Hétfőn ünnepi szentmise kezdődik a Szent István templomban, melyet a templom előtt koszorúzás és városi köszöntő követ. – Lobogózzuk fel házainkat és tegyünk virágot az ablakokba, így emlékezzünk Szent István ma is szellemi táplálékot nyújtó intelmeire – szólított fel Fodor Tamás, aki azt is elmondta, az önkormányzat támogatja a sörnapokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a Cseresznye soron

Elgázoltak egy kismotor-kerékpárral közlekedő nyugdíjas asszonyt Sopronban a Cseresznye sor és a… Tovább olvasom