Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Az MDF szerint közösen kellene avatni

Sopron - A pártoknak közösen, egymás munkáját elismerve kellene megszervezni a különböző városi beruházásokat lezáró avatóünnepségeket – fogalmazott Nagy Tamás, az MDF helyi szervezetének vezetője tegnapi sajtótájékoztatóján, utalva a Deák tér átadása körüli ellentétekre.
– Az előző városvezetés politikai tőkét akart kovácsolni a Deák tér felújításából, a mostani pedig az átvétel késleltetésével megpróbálta a kivitelező céggel éreztetni az ellenszenvét, aztán hasonlóan politikai célra használta fel az átadást. Ráadásul az előző vezetés által meghirdetett rendezvény miatt hirtelen fontossá vált néhány nappal előtte megszervezni az avatást.

Nagy Tamás azt is elmondta, a közeljövőben még két projekt fejeződik be, a Széchenyi-gimnázium és a mélygarázs. – Kérem politikustársaimat, hogy tanuljanak az eddigiekből, és próbáljanak leülni a tárgyalóasztalhoz – tette hozzá az elnök. – Közösen szervezzék meg az átadó ünnepségeket, hiszen ahogy a Deák tér a családokról szól, ugyanúgy az iskola a diákoknak készült, a mélygarázs pedig az összes soproni választópolgáré lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták az árvízvédelmi tavat

Harka - Harkán tegnap átadták a Gida-patak mellett megépített árvízvédelmi tavat. A mintegy 46… Tovább olvasom