Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Az Év Honlapja: különdíjas a Sopron Régió

Sopron Régió, a város turisztikai oldala nyerte el "Az Év Honlapja" pályázat különdíját.
  
Négy év után ismét rangos elismerést szerzett a soproni önkormányzati weboldal. 2010-ben a sopron.hu lett az "Az Év Honlapja", most pedig a Sopron Régió, azaz a turizmus.sopron.hu kapott különdíjat.

- Nagyra tartjuk a szakmai zsűri döntését, a csapatunknak fonos visszajelzés ez - mondta Héjj Boglárka, a weboldalt is üzemeltető a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője.

- A bírálatnál pozitívumként írták le, hogy részletesen bemutatjuk a várost, ugyanakkor hiányolták a nagyobb régiós kitekintést. Ez utóbbit a jövőben fejleszteni fogjuk. Igaz, már most is vannak ismertetők a Fertő tájról, a borvidékről.

Mitn megtudtuk, folyamatosan nyomon követik és értékelik a weboldal látogatottsági adatait. Ebből kiderült, hogy a helyiek mellett a legtöbb látogató Budapestről érkezik.

- Az, hogy a soproniak is kattintanak, azt jelentheti, kíváncsiak a város programjaira, tájékozódnak az eseményekről - folytatta a turisztikai szakember.

- A turisták informálódását segítjük azzal, hogy az egyes ismertetőknél, éttermi, múzeumi ajánlónál linkelve továbbléphetnek. A külföldi vendégek a könnyebben érthető www.visitsopron.com oldalon, a honlap angol nyelvű változatán tájékozódhatnak.

A szakmai zsűri értékelése:

"A Sopront és környékét bemutatni szándékozó honlap egyelőre elsősorban Sopronra, a város nevezetességeire és programjaira koncentrál. A látnivalókat képekkel és rövid leírással mutatja be, de aki szeretne, a honlapról elvezető hivatkozásokra kattintva bővebb információt is találhat.

Könnyen navigálható, áttekinthető oldalról van szó, ahol sokféle szempont szerint kereshetők az éttermek, a szálláshelyek és a programok. Örömmel várjuk a folytatást, reméljük, hamarosan még teljesebben mutatja majd be a régiót."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Firtl Mátyás a minisztert kérdezte: hány sávos lesz az M85?

Sopron és környéke országgyűlési képviselője azonnali kérdést intézett a szakminiszterhez az M85-ös… Tovább olvasom