Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Az év arca 2008 egyik győztese egy nagycenki kislány

Sopron - Sopronban szervezte a Model of the future modelliskola Az év arca 2008 versenyt mini, tini és felnőtt kategóriákban. A gyerekek között a nagycenki Horváth Nina nyert. Az öt és fél éves kislány végzett modell, aki elsősorban magabiztosságával vette le a zsűrit a lábáról.
Nina igazi cserfes nagycsoportos, mint minden óvodás, szeret játszani, illegni-billegni a tükör előtt, a tekintete azonban rabul ejti az embert. Szép kislány. Abban már most profi, hogyan nézzen a kamerába…

Nina jól bírta a négyórás fotózást. Az eredmény magáért beszél…
Nina jól bírta a négyórás fotózást. Az eredmény magáért beszél…

„Tavaly nyáron az édesanyám lett figyelmes a Miss Mini Sopron szépségverseny kiírására. Beneveztünk a versenyre, ahol aztán Nina második lett. Ez volt az első siker, addig csak otthon illegette magát. Arra gondoltunk, van hozzá tehetsége, így elvégzett egy modelltanfolyamot, melyen S. Burai Ilona, a Model of the future vezetője foglalkozott vele. Májusban kapott oklevelet, mint vizsgázott modell" – meséli az édesanya, Horváthné Balogh Beáta. A tanfolyamot végzettek automatikusan indultak Az év arca 2008 versenyen, melyet Sopronban rendeztek meg mini, tini és felnőtt kategóriákban. „A mini kategóriában tizennégy induló volt. Nina nagyon magabiztosan mozog a színpadon, élvezi a bemutatókat, a fotózásokat. Most sem igazán fogta föl, hogy ez egy verseny, amit megnyert. Ahogy átvette a díjat, azonnal odaszaladt hozzám, levette a nyakából és nekem adta."

Ninának van egy ikertestvére, Nikol és egy nővére, Fanni, aki ötödikes. Bár szép kislányok, őket nem érdekli annyira a modellség, mint Ninát. Nikol inkább focizik, Fanni táncol.

„Nyáron Győrben jártunk, ott tartott válogatást egy székesfehérvári ügynökség, a Mondecaste. Ninát kiválasztották, láttak benne fantáziát. Készítettek róla portfóliót, a fotók nagyon jól sikerültek. A négyórás fotózáson én már elfáradtam, de Nina nagyon jól bírta. Az ügynökség honlapján hamarosan látni lehet majd a képeket. Várjuk, hogy mi lesz a folytatás, lesz-e felkérés. Reklámfotózáshoz, divatfotókhoz, reklámfilmekhez keresnek modelleket ezen az ügynökségen keresztül" – mondja az édesanya. „Amíg ő élvezi, szeretnénk kihasználni minden lehetőséget."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyvenéves a bányászmúzeum

Brennbergbánya - Negyven évvel ezelőtt nyitották meg a brennbergi bányászmúzeumot, amelynek… Tovább olvasom