Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Az e-ügyintézésről is tárgyaltak a jegyzők

Sopron - A közoktatási törvény módosításáról, szakképzési reformról, elektronikus ügyintézésről is értekezett a Megyei Jogú Városok Szövetségének jegyzői kollégiuma Sopronban.
Sopronban ülésezett a Megyei Jogú Városok Szövetségének jegyzői kollégiuma kedden. Dr. Szekeres Antal alelnök, Debrecen jegyzője számolt be a kollégium programjáról.

– A köztisztviselők jogállásáról szóló törvény tervezett módosítását vitattuk meg, hiszen a jegyző gyakorolja a munkáltatói jogkört a tisztviselők felett – mondta el az alelnök.

– Ezenkívül az oktatási intézmények átszervezési tapasztalatait és a szakképzési reformot is megvitatták a résztvevők. Téma még, hogyan lehet az e-ügyintézés terén továbblépni.

Dr. Dobos József, Sopron jegyzője hozzátette, a kollégium résztvevői megismerkedhettek egymás polgármesteri hivatalainak működésével. Általános cél a gyorsaság és a szakszerűség fokozása, az ügyfélbarát ügyintézés széles körűbbé tétele. Sopronban átszervezés történt a hatékonyság növelése érdekében, jelenleg nem terveznek más változtatást.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Művészeti osztály indul a Handlerban

Spron - Művészeti képzés indul szeptembertől a Handler Nándor Szakképző Iskolában. Az intézmény… Tovább olvasom